Et førsteinntrykk av Resident Evil 7

Resident Evil 7 demoen er nå tilgjengelig på Playstation VR, og den ser lovende ut.

RE7 kommer til PS4 og PSVR den 24. januar, og tar en ny vri i Resident Evil spill-serien. De tre forrige spillene brukte et statisk kamera der du styrte karakteren din i 3. person, men i RE7 vil du nå styre karakteren i 1. person (FPS).

Alle Resident Evil 7 «teaserne» frem til nå har vist oss at spillet vil omhandle en morderisk familie du må unngå imens du sniker deg rundt for å samle verktøy og våpen, selv om våpen ser ut til å være et sjeldent syn i spillet. Vi har heller ikke fått vite om de tradisjonelle zombiene returnerer til den 7. tittelen i serien. Hovedkarakteren er heller ikke så vant i kampsituasjoner som karakterene Chris Redfield og Jill Valentine som vi er vant med fra de tidligere titlene.

Demoen er en slags forsmak på spillet, du våkner opp i et falleferdig hus og må komme deg ut, underveis så må du finne ledetråder og utstyr som kan hjelpe deg på veien. De visuelle effektene spillestilen og måten spenningen bygges opp mens du sniker deg rundt fikk oss nesten til å grøsse nedover ryggen. Det er ikke tvil på at Resident Evil 7 kommer til å bli en av fremdriverne for Playstation VR, og alle som ønsker en skikkelig grøsseropplevelse burde definitivt prøve dette!

Videoklippet under viser at vi tar en gjennomgang av demoen. Hvis du har planer om å teste demoen selv fraråder vi deg å se den siden den kan inneholde spoilere. Det er meningen at spenningen bygges opp mens du prøver å løse husets gåter, men hvis du vet hvordan alt fungerer fra før vil det ikke bli det samme.

Du kan nå forhåndsbestille Resident Evil 7 til PSVR her.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 140 times, 1 visits today)