De nye trailerne for «Space Pirate Trainer» og «Fantastic Contraption» er fantastiske

Hvordan kan man vise noen hva virtual reality er uten å sette på dem et headset? Det er ikke en enkel oppgave, men nå har to trailere kommet ut som viser en fantastisk måte å vise det på.

Så langt har «mixed reality» vist å være en effektiv måte å fange magien man opplever i VR. Denne prosessen innebærer å filme personen som spiller, og legge dette som en «overlay» på spillet. Dette viser hva personen som spiller ser rundt seg, og er allerede blitt brukt av både HTC og Oculus. Dette krever en del utstyr, så det er ikke noe hvem som helst kan gjøre.

Her kan du se begge trailerne som bruker «mixed reality», over kan du se Space Pirate Trainer og under kan du se Fantastic Contraption, begge spillene er et rom-skala spill for både Oculus Rift og HTC Vive.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 122 times, 1 visits today)