Det er nå over 1000 VR spill og opplevelser på Steam

Det er ikke noe tvil om at 2016 er året da VR begynte å bli mainstream. Vi hadde først Oculus Rift sin lansering 28 mars, etterfølgt av HTC Vive sin lansering en uke seinere, hvor du fikk en komplett pakke med headsett og håndbevegelseskontrollere. Noe som Oculus Rift først fikk i går, da de lanserte sine håndkontrollere Oculus Touch. Så har vi lanseringen av PlayStation VR, Google Daydream, Gear VR og OSVR.

Nå, åtte måneder etter Vive utgivelsen har Steam fått over 1000 VR spill og opplevelser på sin plattform, som er en utrolig viktig milepæl. Bare siden juli har det kommet over 600 nye VR spill og apper på Steam.

Les også: Her er alle spillene som ble tilgjengelig til Oculus Touch sin lansering

I oktober ble det sagt at det kommer ca 1000 nye VR-brukere hver eneste dag til Steam, detaljene rundt dette er fortsatt uklart, men om dette stemmer så er dette utrolige gode tall.

skjermbilde

Nå som vi begynner å nærme oss 2017 med flere og flere VR titler som lanseres hver uke, er det bare et spørsmål om tid før Steam har doblet antall VR spill på sin plattform.

Legg igjen en kommentar
(Visited 179 times, 1 visits today)