Netflix VR har kommet til Google Daydream

Er du en av de som har skaffet deg Google Daydream? Da kan du også endelig ligge nede å se dine favoritt serier på netflix.

Bare en dag etter at syv nye apper kom til Google Daydream plattformen, kom endelig en app vi har ventet lenge på, Netflix VR. Her kan du se på serier og filmer på en stor flatskjerm i en virtuell hytte.

netflix-vr-daydream2

For øyeblikket kan du kun se 2D videoer, men vi håper at Netflix snart vil legge til muligheten for å se 360 innhold. De har lagt til en mulighet som gjør at du kan ligge på ryggen å se på serier og filmer. Du trenger kun å kikke opp i taket, her vil det være en Netflix logo du trykker på, etter at du har trykket på den vil du nå kunne ligge nede for å se skjermen, du har også mulighet til å trykke på et ikon som ser ut som et ratt, trykker du på dette vil skjermen følge dine bevegelser, så da er det bare å slenge seg på senga å se på dine favoritt serier og filmer.

netflix-vr-daydream3

Google Daydream drives av de nye Google telefonene Pixel, dette er Google sin måte å bringe VR ut til massene. Du har nå nesten 50 VR apper du kan bruke med Daydream.

Legg igjen en kommentar
(Visited 247 times, 1 visits today)