Oculus har lansert «Rooms» til Gear VR

VR Rooms ble først annonsert under OC3, der viste Oculus oss hvordan man kunne bruke VR Rooms sammen med venner.

Oculus hadde først fokus på den magiske følelsen av tilstedeværelse med VR, og hvor ekte det føltes å være i virtual reality. Men de har nå begynt å skifte fokuset over på det sosiale, alt er jo mye gøyere sammen med venner og bekjente.

Fra og med i dag har du muligheten til å nedlaste VR Rooms på din Gear VR. Det eneste du trenger å gjøre for å finne dine venner og sosialisere med dem i VR er å linke din Oculus bruker med din facebook bruker. Da kan du både søke etter venner med virkelige navn eller Oculus ID’en. Når dere er venner har du muligheten til å starte en samtale og hoppe videre til Rooms.

Når du har invitert dine venner i en gruppe kan dere gå videre til Rooms, Fra her kan dere se på filmer og serier sammen, spille «mini games» sammen, eller joine en match i Dragon Front eller Drop Dead sammen.

oculus-social-vr-rooms-parties2
Starte en gruppe med dine venner er utrolig enkelt!

Oculus har planer om å legge til enda mer innhold i Rooms, og støtte for Rift kommer i starten av 2017.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 128 times, 1 visits today)