Se den nye traileren til Skylight

Nytt spill på vei fra E McNeill, utvikleren av Tactera og Darknet til Gear VR.

Strategispill er noe vi har hatt i spillverden lenge. Alt fra populære titler som Command & Conquer og Warcraft til litt mindre kjente spill som Dark Colony, Total Annihilation og Dark Reign. Nå ser det ut som vi også begynner å få dette inn i virtual reality. Vi har allerede nevnt at privatpersoner prøver å gi oss Red Alert 2 til VRmen dette ble raskt slått ned på av spillets opprinnelige eiere.

E-McNeill er en indie utvikler som har satt fokuset på litt mer spesielle strategispill istedenfor de vi er kjent med. I Tactera styrer du kampenhetene dine med kommandoer imens du ser kampen via et hologram. Dette reduserer detaljene på enheter i spillet samtidig som det reduserer stresset på mobilen sin maskinvare, men samtidig gjør spillet interessant.

Hans nyeste spill «Skylight» kjører på mye av samme prinsipp som Tactera, der kampen utfolder seg via et hologram hvor du kontrollerer enhetene sin taktikk og strategi.

Spillet kommer til Gear VR den 12. januar og vil koste $4.99

Legg igjen en kommentar
(Visited 106 times, 1 visits today)