Unearthing Mars snart klar for PSVR

Kina baserte Winking Entertainment har allerede vært ute med et VR spill til HTC Vive tidligere (Project Tres), men ser nå ut til å fokusere seg inn på konsoll verden med sitt nyeste prosjekt «Unearthing Mars» til Playstation VR.

Unearthing Mars har fått en ny trailer som viser mye mer enn det vi tidligere så på Gamescom tidligere i år. Det har vært lite informasjon om hva spillet vil gå ut på eller hva slags spill det skulle være, men det vi fikk vite var at dette skulle bli et av få spill som utnyttet begge Playstation Move kontrollene. Denne nye traileren derimot, viser oss litt mer om hva vi kan forvente oss på den røde planeten.

Utifra traileren så ser det ut som vi kan forvente oss en invasjon fra rommet i en apokalyptisk FPS spillestil, der vi må bekjempe tri-poder mye lignende de i Klodenes Kamp filmen. Det ser ut som vi vil måtte utnytte Move kontrollene som en pistol og et skjold (noe som kanskje vil teste grensene til Move sin tracking) .

På slutten av traileren dukker det opp en lanseringsdato (19. januar), men dette er dessverre bare for Asia, lanseringsdatoen i andre deler av verden er fortsatt ukjent. Men ifølge troverdige kilder så skal spillet støtte Engelsk språk, så hvis du har en asiatisk Playstation konto kan det hende du kan få tak i det litt tidligere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 237 times, 1 visits today)