Gaveideer til VR-entusiaster og tekno-geeks

Julen er kanskje over, men foran oss venter et helt nytt år med bursdager, valentinsdag, far og morsdager og andre feiringer i vente. Nå som VR har begynt å få et lite fotfeste i Norge også, kan det jo hende at nettopp du kjenner en som er interessert i dette. Derfor ønsker vi å vise frem noe som kan være interessant å få i gave.

playstation-store-giftcardGavekort i Playstation Store

Kjenner du noen som har dilla på PS4 og kanskje eier et PSVR headsett? da er kanskje et gavekort i Playstation sin nettbutikk noe å tenke på. Du kan finne gavekort på $10, $20, $50, $60, $75 og $100 USD eller du kan også kjøpe et 1 års-abbenoment på playstation pluss som gir spilleren rabatter i Playstation Store og gir mulighet til Multiplayer spilling på PS4 spill.

 

 

 

 

 

playstation-movePlaystation Move kontroller

Til de som eier et Playstation VR headsett fra før, eller har planer om å skaffe seg det den nærmeste tiden. Playstation Move kontrollere gir deg mulighet til å bevege hendene fritt i spillet og kreves av flere spill. Vær obs på at noen spill krever 1 kontroller og andre krever 2. En enkelt kontroller ligger i skrivende øyeblikk på 327 kroner og kan bestilles her.

 

 

 

 

 

psvr-standPlaystation VR Stand med Ladestasjon

Til personen som allerede har rigget seg til med fullt PSVR utstyr. Denne standen hjelper å holde det ryddig og fint rundt Playstationet. En elegant stand som holder alt utstyret fint på plass og samtidig holder alle kontrollene fulladet til neste gang man skal spille. Standen koster 358kr og kan bestilles her.

 

 

 

 

 

 

gear-vrSamsung Gear VR

Samsung har gjort det bra med sin versjon av virtual reality headsett og havnet på topp 3 plassering av mest solgte «wearable» på Amazon i desember. Dette er kanskje en av de billigere løsningene hvis man ønsker en VR opplevelse, men den tilbyr noen timer med underholdning for en litt billigere penge. Hvis du kjenner noen som har en Samsung Galaxy 6 eller Note 5 og nyere modeller så kan dette være den perfekte gaven. Headsettet finnes i flere versjoner, men det er den sorte som er nyest nå. Headsettet ligger på 570kr + moms og frakt og kan bestilles her.

 

 

 

razer-servalRazer Serval Bluetooth Kontroller

Flere som har skaffet seg en form for VR headsett har skjønt at en gaming kontroller er ganske viktig for å få en god spilleopplevelse. Ihvertfall de som bruker Gear VR, Cardboard eller Daydream. Razer Serval er en av de bedre kontrollene vi har kommet over, men prisen ligger også deretter. Servalen ligger på 700kr + moms og frakt og kan bestilles her. eller så kan du gå inn og se på litt andre android kontrollere her.

 

 

 

google-daydream-vr-viewGoogle Daydream

Daydream er Google sitt svar på Samsung Gear VR, headsettet tilbyr lignende muligheter som Gear VR, men du vil i tillegg få en bevegelseskontroller med. Daydream er kun kompatibel med de nyeste telefonene på markedet som google sin Pixel telefon. Headsettet kan du bestille her.

 

 

 

cardboardGoogle Cardboard

Google Cardboard er den billigste måten å oppleve VR på, den gir en helt «basic» opplevelse ved hjelp av en pappeske og to linser. Headsettet funker på de fleste mobiler og er mest brukt til å se 360° filmer. Headsettet koster 90 kroner +frakt og kan bestilles her.

 

 

 

pokemon-go-plus-devicePokemon Go Plus

Kjenner du noen som er frelst i Pokemon Go? Da er kanskje dette lille armbåndet en fin gave å gi. Dette armbåndet kobles til telefonen via bluetooth og gir deg mulighet til å spille Pokemon Go uten å ta opp mobilen. Armbåndet vil blinke og vibrere når du er i nærheten av pokestop eller pokemon og du kan åpne pokestop og hente utstyr eller fange pokemon ved å trykke på knappen på armbåndet. Armbåndet kan du bestille her.

 

 

pokeball-powerbankPokemon Go Powerbank

Også en duppedings for Pokemon Go-entusiaster. Powerbanken gir deg mulighet til å lade telefonen mens du er ute å jakter på pokemon. Det tøffe designet skal etterligne pokeballer som man bruker til å fange de digitale dyrene med i Pokemon Go. Powerbanken ligger på 285 kroner og kan bestilles her.

 

 

 

 

 

virtual-reality-t-shirtVirtual Reality T-shirt

Klær kan også være en grei gave å gi av og til, og jeg er sikker på at mange VR interesserte vil finne denne T-skjorten skikkelig kul, kommer i flere farger og til menn og kvinner. T-skjorten koster 155kr og kan kjøpes her.

 

 

 

 

 

thrustmaster-hotasThrustmaster T-Flight Hotas X Flight Stick

En perfekt gave for de som er interessert i fly spill/simulering. Thrustmaster er en av de mest populære Joystickene på markedet, og vil gi en veldig god opplevelse i for eksempel Elite Dangerous. Kontrollen passer både til Playstation og PC og kan kjøpes her for 500 kr. Hvis du er ute etter en profesjonell flight stick til mer avanserte simulatorer kan denne være noe for deg.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 259 times, 1 visits today)