«Kill X» kommer til PlayStation VR

Kill X er laget av spillselskapet Vivagames, og er et av de tretten spillene Sony har annonsert fra asiatiske utviklere ifjor. Du kan allerede prøve ut demoen for Kill X, men da må du lage deg en kinesisk konto, da det kun er tilgjengelig slik for øyeblikket. Spillet er et «horror» spill hvor du bruker begge Move kontrollerne, her må du navigere deg igjennom et nettverk av tunneler mens du beskytter deg selv med en pistol i den ene hånden og en lommelykt i den andre.

Jeg kan ikke fortelle deg hva historien går ut på, da jeg ikke forstår kinesisk, annet enn at du er «fanget» i dette øde miljøet med en rekke slimete fiender. Resten er ganske rett frem, bruk lommelykten til å se rundt i tunnelene og skyt fiendene før de rekker å ta deg.

I demoen som varer i ca 10 minutter får du en pistol, hagle og et maskingevær til å forsvare deg med. Ammo «spawner» sporadisk rundt i tunnelene og det føles ikke som at du har begrenset med ammo, det virker mer beregnet til å være akkurat nok til de fiendene du vil møte på dette nivået.

kill-x-vr-demo_20170102154829

Legg igjen en kommentar
(Visited 118 times, 1 visits today)