Fox Innovation Lab holder på med «Alien: Covenant» VR opplevelse

Hvordan kan man gjøre «Alien» enda skumlere? Gjør det i VR, med Xenomorphs i hvert eneste mørke hjørne og facehuggers som er klare til å hoppe rett på deg!

«The Fox Innovation Lab» og filmskaperen Ridley Scott har gått i et samarbeid for å lage en virtual reality opplevelse for den kommende filmen «Alien Covenant». VR opplevelsen vil komme til alle de store VR plattformene, men de har ikke kommet ut med en pris enda.

Les også: Er det fortsatt håp for Alien: Isolation VR?

The Fox Inovation sier at de vil lage en VR opplevelse som setter deg i Alien universet, hvor du vil oppdage den sanne betydningen av terror mens du navigerer igjennom fremmede miljøer, hvor hver avgjørelse kan bety forskjellen mellom liv og død.

director-ridley-scott-teases-some-enticing-facts-about-alien-covenant-752583

Vi vil holde dere oppdatert når vi finner ut mer om denne kommende opplevelsen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 405 times, 1 visits today)