Utvid sansene dine med Resident Evil 7 VR stearinlys

Det er mye rart som dukker opp på CES samlingen i Las Vegas, og noe av det vi ikke hadde forventet å se var et stearinlys som skal etterligne lukten av gammelt treverk og blod.

Virtual reality åpner døren for mange nye produkter, og disse blir ofte vist frem på samling som CES. I år har vi fått se kjøleskap med touch skjerm, snakkende søppelbøtter og roboter som fungerer som barnevakt for ungene dine, og som nevnt – stearinlys som dufter av en god blanding av blod og gammelt treverk.

4D lyset er offisielt lisensiert som Resident Evil merkevare, noe som betyr at Capcom har selv godkjent at stearinlysene får lov til å bære RE7 merket. I en uttalelse fra Jessica Adams sier hun at:  “We’d even suggest that using the Blood, Sweat and Fears 4D Candle is the definitive way to experience the game…The virtual reality experience is incredible, but we want to take you one step further than that. While playing the game, imagine if you could smell everything you could see and hear. The game becomes incredibly immersive as it tricks all your senses into thinking that you’re really there.”

Ifølge uttalelsen så skal stearinlyset vare i mellom 18 og 20 timer, som er mer enn nok tid til å få en skikkelig spillopplevelse, vi vet enda ikke hvor lenge etterlukten vil sitte igjen i rommet..

Resident Evil 7 duftlyset kan forhåndsbestilles  fra i dag på Merchoid.com sammen med flere andre RE7 effekter. Forsendelsen starter 20. januar mens Resident Evil 7 spillet kommer 24. januar på PS4 med VR støtte, Xbox One, og PC, Capcom åpner muligheten for flere VR headsett i 2018.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 143 times, 1 visits today)