«Arizona Sunshine» kommer med ny game-mode

Under CES 2017 forrige uke, kunne man se glimt av en ny game-mode som blir laget for Arizone Sunshine.

På utsiden av Intel sin stand viste de en kort teaser av den nye spill modusen, hvor man kan se en spiller sitte på en «turret» og skyter ned en mengde zombier i gatene av Las Vegas. Vertigo Games som har laget spillet kunne også bekrefte at de kommer ut med en ny spill modus som er satt i en post-apokalyptisk versjon av Las Vegas stripen,

Hver spiller vil ta en egen rolle, og man kan være opp til 4 spillere. Rollene vil være «sniper» «gunner» og to «runners» som må utforske området og plukke opp pakker som ligger spredt utover Las Vegas, som er overtatt av zombier.

De brukte en Oculus Rift og Touch under demoen, men spillet vil komme ut for både Rift og Vive, men de kan ikke bekrefte eller avkrefte om DLC’en vil koste penger.

Legg igjen en kommentar
(Visited 206 times, 1 visits today)