«Dreadhalls» får Oculus Touch support og kommer snart til Vive

Dreadhalls var et av de første grøsser spillene som kom ut til VR, og spillet er fortsatt et av de beste grøsser spillene du kan få tak i.

Sjekk ut videoen under som viser spillet med Touch kontrollere. Du kan nå lyse deg fram til steder ved å holde en lykt i din venstre hånd mens du kan plukke opp gjenstander med din høyre hånd eller sjekke ut kartet for å navigere deg ut av labyrinten . Husk å unngå alle fiendene du møter på din vei ut.

Det ser ikke ut som at Touch integrasjonen vil endre måten spillet er, noe som er forståelig da spillet er noen år gammelt, men at du vil få en bedre opplevelse av å bruke armene dine i spillet er nok ganske sikkert.

Spillet vil også komme til PlayStation senere i år, men det er ikke planlagt å gi support for PlayStation Move kontollerne, men man skal ikke utelukke at det kan komme med en patch etterhvert. Dreadhalls vil også komme til Vive, men de har enda ikke gitt noen dato for lanseringen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 123 times, 1 visits today)