Rykter om legendariske pokemon i neste oppdatering til Pokemon Go

Pokemon Go fans har ventet lenge på muligheten for å fange en av de sjeldne legendariske pokemon i Pokemon Go. Ifølge Slashgear så har en anonym kilde nå bekreftet at Legendariske pokemon vil bli lansert ved neste store oppdatering.

Det har blitt foreslått at neste Pokemon Go event vil bli knyttet til det kinesiske nyttåret eller ved valentinsdagen. Det virker som Niantic vil lansere store hendelser med jevne mellomrom for å holde spillere engasjert.

 

Foreløpig så er de 5 Legendariske Pokemon vi forventer å se i løpet av året: Articuno, Moltres, Zapdos, Mew og Mewtwo. Dette er de legendariske pokemon fra generasjon 1 pokemon spill og sesong 1 fra den animert serien.

Moltres er Team Valor sin maskott
Zapdos er Team Instinct sin maskott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articuno er Team Mystic sin maskott
Mew var trodd å være utdødd helt til den gjorde en fremtreden i Pokemon: The First Movie

 

 

Mewtwo ble klonet fra et fossilt hårstrå fra Mew og regnes som den sterkeste av alle pokemon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 1 922 times, 1 visits today)