Coatsink jobber med tre nye VR spill

Coatsink var en av de første utviklerne som lanserte spill til Gear VR, og var med på å bringe multiplayer klassikeren «Gang Beasts til Oculus Rift. Firmaet er nå et av Storbritannias største VR utviklere og nå ser det ut som de satser på et nytt år med denne tittelen.

CEO Tom Beardsmore har bekreftet at de holder på å jobbe med tre nye VR prosjekter. Han ønsket ikke å nevne tittel eller annen informasjon akkurat nå, men har sagt at noen av dem vil være eksklusivt til enkelte plattformer, mens andre ville være frie. Dette høres ut som vi kanskje får se et Coatsink spill til enten Vive eller PSVR. Han nevnte også at noen av spillene vil være tilpasset til ny hardware som enda ikke har kommet ut.

Coatsink har tidligere jobbet sammen med Oculus for å gi oss Esper spillene, som ble lansert på Gear VR før de ble tilgjengelige på Oculus Rift. Det er mye mulig at utviklerne har et nytt spill i serien i tankene.

Se oss teste ut Esper 2 på Gear VR under.

Vi ser fram til hva Coatsink har planlagt for oss i fremtiden. Esper 2 er et av spillene vi var veldig fornøyd med til Gear VR, og burde testes hvis du eier et av Oculus sine headsett.

Coatsink fortsetter også å hjelpe Boneloaf med Gang Beasts, som fortsatt er på en Early Access stadie. Spillet er forventet til PS4 og PSVR gjennom en patch.

Legg igjen en kommentar
(Visited 139 times, 1 visits today)