«The Wizards» fra Carbon Studios kommer til Oculus Rift og HTC Vive

The Wizards er et VR-spellcaster spill satt i en fantasiverden, hvor du må bekjempe dine fiender med magi.

Hovedpersonen er en ung trollman som reiser i tid for å beskytte riket fra fiender. Under eventyret besøker du flere land og må bekjempe flere motstandere i en fantasy-verden. Spillet er laget eksklusivt for VR og bruker det nyeste teknologien VR har å tilby. Spillere kan kaste magi ved å bruke bevegelseskontrollerne til enten Rift eller Vive, som gir en utrolig innlevelse i spillet. Spillet er skapt i Unreal Engine 4, som gir en fantastisk kvalitet, skaperne har virkelig fokusert på å lage en rik og vakker fantasiverden full av imponerende grafikk.

The Wizards er det andre VR spillet Carbon Studios har laget, det første spillet var ALICE VR, som vi har skrevet om tidligere. Ideen bak The Wizards kom under arrangementet VR Funhouse Game Jam, som ble organisert av Epic Games og NVIDIA. Under dette arrangementet skapte Carbon Studios en prototype av et spellcasting spill hvor man brukte bevegelseskontrollere. Denne grunnleggende mekanikken, kombinert med karakterutviklingen og Fate Cards systemet ble kjernen av det nye spillet The Wizards.

Du kan lese mer om spillet på thewizardsgame.com

Legg igjen en kommentar
(Visited 201 times, 1 visits today)