Resident Evil 7:Biohazard har lansert!

Ventingen er endelig over, RE 7 har kommet! Spillet er tilgjengelig til PlayStation 4, Xbox One og PC. Men du vil kun ha mulighet til å spille det i VR med et PlayStation VR headset.

Du har ikke muligheten til å spille det med enten Rift eller Vive for øyeblikket, men dette er noe som kan endre seg med tiden. Om du spiller med PS4 vil du få valget med å spille det med VR headsettet ditt, slik at du ser alt med dine egne øyer.

Det har selvfølgelig noen negative sider med å spille dette i VR, det er flere personer som kan bli «motion sick» av å bevege seg fritt rundt i et VR spill, slik som RE 7 gjør, om du er en av de som blir fort «motion sick» så er dette noe du kan jobbe med slik at kroppen tåler det bedre. Så fort du blir kvalm, ta deg en pause, drikk noe vann, og ikke begynn å spill før du føler deg god igjen.

Les også: 14 måter å unngå VR-syka når man bruker vr headsett

Så har spillet selvfølgelig noen veldige positive sider med seg, om du elsker å bli skremt, da vil du elske dette spillet! Å spille et horror spill med et VR headset gjør alt mye mer virkelig. 3D lyd gjør også spillet helt fantastisk, så husk å bruk et headset når du spiller det, for å utnytte 3D-audio. Spillet kan ofte føles veldig realistisk, som for eksempel når man gjemmer seg rundt et hjørne, så kan du lene deg rundt kanten for å se etter fiendene. Eller når monstrene løfter deg opp å kommer helt oppi ansiktet ditt. Knirkete dører, skumle ugler og de creepy monstrene i spillet vil få hvilken som helst spiller til å skjelve av frykt!

Her kan du se gameplay av demoen som ble sluppet for noen uker siden. Om du er interessert å se gameplay av fullversjonen kan du følge oss på våres youtube kanal hvor vi vil legge ut videoer av RE 7.

Legg igjen en kommentar
(Visited 403 times, 1 visits today)