Oculus kommer ut med oppdatering som forbedrer sporingen til Touch

Det er ingen tvil om at Oculus Touch er et fantastiske tilskudd til Oculus Rift, men den siste tiden har flere personer slitt med sporingen av kontrollene.

Vi har sett flere Oculus brukere som har klaget over trackingen på flere forskjellige sosiale medier de siste ukene. Dette betyr at de mister sporingen av kontrollene når kontrollene kommer ut av synsvinkelen til kameraene som skal spore dem. Dette kan skje om man enten blokkerer synsvinkelen med sin egen kropp eller at man strekker hendene for langt vekk fra kameraene.

Hver Rift kommer med et posisjonssporings kamera og hver Touch kontroller kommer med enda et kamera, oppsettet Oculus har gitt sier at du skal plassere begge kameraene slik at de sporer deg forfra, med dette oppsettet vil du kunne miste sporingen av kontrollene om du snur deg 180 grader slik at kroppen blokkerer kameraene. Men man har også muligheten til å plassere kameraene på hver side av rommet dit, slik at de skal spore deg uansett hvordan du beveger deg, og man kan også kjøpe et ekstra kamera for gjøre 360 sporing enda mer stabilt, det er her brukere har hatt mye problemer. Oculus har selv sagt at dette er en software feil som blir jobbet med, og vi kan forvente en oppdatering som skal gjøre dette bedre allerede denne måneden.

«We’re keeping a close eye on tracking quality, and we’ll continue addressing any issues we uncover as quickly as possible,» fortalte Nate Mitchell som er Oculus CO.

Legg igjen en kommentar
(Visited 185 times, 1 visits today)