Sjekk ut gameplay av «Ace Combat 7» til PlayStation VR

Selv om Resident Evil 7 kom ut i går, så følger man fortsatt med på hva som vil komme i fremtiden til PlayStation VR, og Ace Combat 7 er et av de bedre spillene som vil komme snart.

Spillet ble allerede presentert under PlayStation Experience i 2015, men nå har de endelig kommet ut med gameplay av det kommende spillet, og det ser veldig lovende ut.

Grafikkmessig ser det ut som at det virkelig kan ta utnytte av hva PS VR har å gi, og det å styre med Dualshock kontrolleren kommer til å bli like innlevende som andre spill som EVE: Valkyrie [Terningkast: 5].

Det er fortsatt mye å lære om det kommende spillet, inkludert story line, om det kommer til andre plattformer og når spillet blir lansert. Vi håper på at hele spillet vil være tilgjengelig med PS VR, men det er også mulig at det kun blir en VR opplevelse modus i spillet. Som vi vil se for det kommende spillet Gran Turismo Sport fra Sony.

Legg igjen en kommentar
(Visited 187 times, 1 visits today)