Survios kommer ut med VR arkade versjon av Raw Data

Survios er et av virtual reality’s mest imponerende studioer, de er ansvarlig for et av de bestselgende VR spillene tilgjengelig i dag, nemlig Raw Data. Denne opplevelsen er tilgjengelig på Steam for Vive og Rift. Totalt har spillet tjent over $1 millioner på spillet. I følge av denne suksessen har Survios nå annonsert at de skal lansere en ny versjon av spillet som man kan finne på arkade sentere rundt omkring i verden.

Denne arkade versjonen av Raw Data vil gi spillere mulighet til spill multiplayer, casual og hardcore moduser. Denne arkade versjonen vil også ha raskere loading tider og matchmaking tider, en strømlinjeformet opplevelse, og et robust administrator verktøy for arkade operatører.

Legg igjen en kommentar
(Visited 109 times, 1 visits today)