Over 62,000 spillere har testet Resident Evil til PSVR

Capcom’s Resident Evil 7 er kanskje det største spillet som har kommet ut til VR per dags dato, og det er allerede en flokk med mennesker som har prøvd seg i huset til Baker familien.

Dette er ifølge ResidentEvil.net, en side som viser spiller statistikk for hele Resident Evil serien. Når man første starter spillet så kan man velge å sende over din spilldata til denne statistikken, spilldataen inkluderer hvor mye tid du har brukt på spillet, hvor langt du har bevegd deg, og hvor mange som spiller RE7 med PSVR headsettet.

I skrivende øyeblikk er det 62,270 som spiller RE7 med virtual reality headsettet, dette er 9.59% av alle 649,117 spillere som har delt sin data med RE.net. Dette inkluderer også spillere som har kjøpt RE7 til Xbox One og PC, så vi vet ikke hvor mange % av kun PS4 spillere som har PSVR.

Siden blir oppdatert flere ganger om dagen, så dette nummeret har mest sannsynlig forandret seg når du sjekker det. PSVR er foreløpig det eneste VR headsettet spillet er tilgjengelig på, men eksklusiviteten til Sony gjelder bare i 12 måneder, så vi kan se spillet komme til Oculus Rift og HTC Vive i fremtiden.

Vi har testet både Kitchen, RE7 Demoen, og RE7, og kan med hånden på hjertet si at dette er fantastiske spill og opplevelser som alle de som liker grøssere og skumle spill burde teste.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 140 times, 1 visits today)