Utviklerne bak «Apollo 11» er tilbake med en helt ny opplevelse: Titanic VR

Skaperne av «Apollo 11 Experience» er nå tilbake for å skape enda en stor begivenhet i VR. Den første opplevelsen Immersive VR kom ut med tok deg til månen i det kjente fartøyet Apollo 11. Nå vil de ta deg med i den kjente båten Titanic.

Hvis du likte Apollo 11 burde du ta en titt på Titanic VR sin kickstarter, som har et enda større mål en tidligere. Titanic VR vil la deg oppleve havariet av Titanic, som vil gi en lærerik og emosjonell opplevelse.

“The final game will be released in two sections. The first being the fully explorable shipwreck in Q2 of this year. You will control your own sub and ROV. We have something very inception like within the game. To control the ROV you put on a VR headset in your sub while in VR. You control the claws with Touch / Move or Vive controllers but this game also fully supports standard game controllers. You will be asked to complete missions and tasks on the dive site and then complete research on the support vessel top side.”

Immersive VR har som mål å lage spillet enda mer teknisk enn Apollo 11, ved å bruke «motion capture, ansiktskanning teknologi og profesjonelle stemmeskuespillere til å gi deg en dypere opplevelse. De ønsker å lage en nøyaktig skildring av hendelsen, slik at det ikke bare er lærerikt, men også følelsesmessig og veldig engasjerende.

Titanic VR vil bli tilgjengelig for Rift, Vive og PSVR.

Her kan du se hvor detaljert Immersive VR gjør Titanic opplevelsen:

Legg igjen en kommentar
(Visited 215 times, 1 visits today)