Nå kan du se 3D Blu-Ray filmer i PlayStation VR

3D-TV ble nok ikke så populært som Sony hadde håpet på, men de har nå funnet en annen måte du kan få bruk for alle de gamle 3D blu-ray diskene du har liggende, nemlig med PlayStation VR.

Sony kunngjorde i går lanseringen av den nyeste oppdateringen til PlayStation, 4,50. Testere vil få tilgang til funksjoner som ekstern HDD støtte og tilpassede bakrunnsbilder, men også en betydelig oppdatering for PSVR eiere også, 4,50 vil la deg se 3D Blu-ray i stereoskopisk 3D.

LES OGSÅ: Ny YouTube oppdatering gir PlayStation VR support

Dette gjør headsettet ditt til en personlig 3D-TV til en brøkdel av hva 3D-TV’er kostet da Sony kom ut med dem. Noe du ikke vil ha tilgang til er å dele hva du ser med andre, så det vil nok se filmene fra samme modus som de viser standard innhold når du spiller PS4 spill i headsettet.

Oppdateringen vil rulles ut i de kommende ukene, men de har ingen eksakt dato enda.

Legg igjen en kommentar
(Visited 305 times, 1 visits today)