Over 100.000 mennesker har nå spilt Resident Evil 7 i VR

Sent i forrige uke viste data fra Capcom at minst 62.000 mennesker hadde spilt Resident Evil 7 med PlayStation VR. En uke senere har antallet kommet over 100.000 mennesker.

ResidentEvil.net er en side som samler på statistikken over hvor mange som har spilt Resident Evil 7 for hver plattform, her viser de nå at VR brukere har kommet over 100.000, og spillet er kun gitt ut til PlayStation VR, så dette er det eneste VR headsettet som er kompatibelt for øyeblikket. Dette er nesten 10% av alle som har spilt Resident Evil 7.

Dette tallet kan faktisk være større, da den kun samler inn data fra folk som er koblet seg med en RE.net konto. Sony har også eksklusive rettigheter, noe som stopper Rift og Vive brukere til å spille dette i VR, men dette gjelder bare for 1 år, så man kan forvente at tallet blir enda større når spillet kommer ut til både Rift og Vive (Om Capcom slipper spillet til plattformene).

Vi har selv prøvd ut Resident Evil 7, og har skrevet en artikkel om det her. Vi laster også opp full walkthrough på våres YouTube kanal.

Legg igjen en kommentar
(Visited 141 times, 1 visits today)