Super Data Rapport: 6.3 millioner VR headsets er solgt i 2016

I en ny rapport fra Super Data har de kommet fram til at 6.3 millioner VR headsets er blitt levert i 2016.

I fjor ble det lansert flere «high-end» VR headsets, både til PC, PS og mobiltelefoner. I en rapport med tittelen «Can not stop Will not stop: 2016 Mobile and VR games Year In Review» har de kommet fram til at det mobile markedet har tjent 40 milliarder dollar i 2016 og Virtual Reality har tjent 1.8 milliarder i 2016, med 6.3 millioner solgte enheter.

I rapporten kommer det fram at 4.5 millioner Gear VR headsets er levert sist år. Som nummer to ligger PlayStation VR, som har solgt nesten 1 million headsets. Så har man Rift og Vive som nesten har 1 million headsets solgt tilsammen.

Rapporten bemerker også at Oculus har vist en sterk interesse for spill og sosiale applikasjoner som sikter seg inn på forbrukere. Samtidig har HTC Vive blitt førstevalget for bedriftsutviklere i følge rapporten.

Vi får ikke vite de offisielle tallene til produsentene før de selv kommer ut med solid informasjon. Samsung er den eneste bedriften som har fortalt hvor mange headsets de har solgt, og her har de solgt over 5 millioner Gear VR headsets så lang. Noe som viser en liten forskjell fra hva Super Data har sagt, noe som sier oss at tallene i denne rapporten ikke er 100% sikre.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 172 times, 1 visits today)