Gunjack 2 er ute til Daydream, men vil den overgå sin forgjenger?

Gunjack var kanskje et av de mest finpussede spillene til Samsung Gear VR. CCPgames kunne tilby Gear VR eiere et polert spill med vakre detaljer som vi egentlig ikke hadde trodd var mulig å se i en mobiltelefon frem til da.

Nå har Gunjack fått seg en oppfølger, nemlig Gunjack 2, og med det kommer et par nye «features» som spillere kanskje vil like. I tillegg til den klassiske arkade stilen vi så i Gunjack, kan oppfølgeren skryte på seg en campaign mode. Denne spillemodusen kan tilby 9 nivåer med korte videoklipp i mellom nivåene som visstnok skal gi spillere en slags historie.

I tillegg til dette så vil vi ikke lenger skyte i retningen vi kikker, men heller med en ekstern kontroller. Dette betyr at vi ikke vil se spillet på Gear VR enda, men ved hjelp av Daydream sin bevegelseskontroller, så vil vi kunne oppleve spillet i mobiltelefoner også.

Gunjack 2 vil også servere spillere nye oppdrag hver uke, dette for å gi en utfordring til aktive spillere, og kanskje lokke noen nye potensielle spillere inn i EVE verden.

Legg igjen en kommentar
(Visited 81 times, 1 visits today)