Bekreftet: PVP battle, byttehandel og nye eventer kommer snart til Pokemon Go

I et intervju med Waypoint bekrefter Niantic CEO John Hanke at pokemon jegere snart kan kjempe mot hverandre, bytte pokemon med hverandre og oppleve enda flere eventer.

Faktisk så sier han at dette ville allerede ha blitt gjort, hvis det ikke hadde vært for server problemene de hadde ved lanseringen av spillet.

«It’s going to be done soon. It is what it is. I’ll take the massive wave of hysteria we enjoyed, and just deal with the fact that it’s caused us to take a bit longer to get the rest of the features up. We’re really happy to make our users happy.»

Ifølge John så ble flere slike systemer hold tilbake ved lanseringen av spillet for at nybegynnere ikke skulle føle seg overveldet, men heller føle at spillet var enkelt å bruke og forstå. De har alltid hatt planer om å utvide spillet med flere funksjoner etterhvert som folk begynte å føle seg komfortabel.

I tillegg kunne John bekrefte at Niantic tjente nok penger i 2016 til å holde selskapet i drift i lang tid fremover, muligens for alltid. «Last year has funded us, you know, indefinitely, really,»

I tillegg til nye funksjoner vil vi også se flere eventer i Pokemon Go.

«My heart is really with events, and that’s something I really want us to try to solve in 2017,» he concludes. «It’s complicated, though, to do them at the scale that Pokémon Go demands. But, to me, that would be the best demonstration of the vision of this company, which is all about playing games together, outside, with other people.»

Legg igjen en kommentar
(Visited 1 503 times, 1 visits today)