Snapchat har lansert sine egne solbriller, og de inneholder litt mer utstyr enn vanlige briller

Snapping handler ikke bare om å sende spontane bilder til hverandre lenger, nå har appen satset på fysisk utstyr og lansert sine først Snap-briller.

Spectacles.com kan du nå kjøpe de nye brillene til Snapchat som lar deg ta snaps og filme rett fra brillene med et enkelt knappetrykk, prisen ligger på $129.99 og du kan få dem i svart, rød og blå farge.

Snapchat har fokusert tungt på AR effekter og filtre den siste tiden, men dette vil ikke bli tilgjengelig i først utgave av disse brillene, Høyre delen av brillen inneholder et kamera som kan filme i 115° mens den venstre delen har et lys som indikerer når man filmer. Trykk på knappen på venstre side og du vil enten ta et bilde eller filme i 10, 20 eller 30 sekunder.

I tillegg til brillene vil du også få med et etui som kan lade opp brillene.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 178 times, 1 visits today)