Lag din egen rallybane med Audi Sandbox

Audi må være det første bilmerket vi har lagt merke til som har vist en interesse for VR, og nå lar de deg teste sin nye Q5 i virtual reality med «Audi Sandbox»

I Audi Sandbox vil du få mulighet til å lage din egen lille rallybane med hjelp av bøtter, spader og en liten sandkasse. Takket være et dybdekamera vil teknologien la deg skanne bilbanen du har laget og sende den rett inn i Oculus Rift headsettet.

Dybdesensoren fungerer som et slags ekkolodd der lys stråler blir sendt ned mot sanden og returnerer til sensoren hvor den forteller nøyaktig hvor lang tid lyset brukte frem og tilbake, dermed kan vi kalkulere dybden på akkurat dette område.

Audi vil kjøre en norgesturné der de viser frem opplevelsen og du kan få testet dette fantastiske opplegget. Turneen starter 24. februar i Kvitfjell, og slutter 7. april i Bergen, les mer her om når turneen er i nærheten av deg.

Hvis du har et vr headsett eller google cardboard så kan du se en 360 video av opplevelsen under.

Legg igjen en kommentar
(Visited 322 times, 1 visits today)