Mission: Impossible VR-spill kommer snart til PSVR, Rift og Vive

Det Los Angeles baserte selskapet VRWERX har nettopp annonsert at de snart er klare for å slippe et nytt VR spill basert på Mission: Impossible filmene.

Mission: Impossible spillet vil bli VRWERX sitt andre film-baserte spill, det første spillet er deres kommende Paranormal Activities: The Lost Soul. Begge disse spillene vil trekke ha noen likhetstrekk med filmene de baserer seg på, og i Mission: Impossible vil vi få en original historie. Det offisielle navnet har ikke enda blitt gitt.

VRWERX har vært sparsomme rundt detaljene på spillet, men Alex Barder nevnte at spillere vil bli satt i skoene på en IMF(Impossible Mission Force) agent. Spillet vil utfordre oss til å ta strategiske valg der vi både kan løpe, klatre og sloss mot fiender.

Mission: Impossible VR kommer til HTC Vive, Playstation VR og Oculus Rift, en eksakt dato er ikke satt enda, men Paranormal Activities: The Lost Soul vil få en early access den 14. mars for Rift og Vive, mens PSVR eiere vil få tilgang til spillet litt senere

Legg igjen en kommentar
(Visited 132 times, 1 visits today)