Affected: The Manor har kommet til Oculus Rift med Touch støtte

Det populære grøsserspillet fra Gear VR har blitt finpusset og gjort tilgjengelig til Oculus Rift med støtte for Oculus Touch kontrollene.

Original tittelen har vært tilgjengelig på både Rift DK1 og DK2 tidligere, men så ikke et kommersielt slipp før den ble lansert til Gear VR i fjor i formen av Affected: The Manor. Spillet ble godt tatt imot og fikk gode kritikker, og over 200 millioner youtube hits. Se vi teste spillet til Gear VR i videoen under.

Denne nye utgaven til Oculus Rift vil ha mange nye effekter, alternative veier man kan gå, og kule hendelser som har gjort spillet så populært på Gear VR. Spillet er også forventet til HTC Vive med room scale, men denne datoen er fortsatt ukjent.

Her kan du også lese vår omtale om Affected: The Manor på Gear VR

Affected: The Manor kan du kjøpe hos Oculus for 7.99.

Legg igjen en kommentar
(Visited 105 times, 1 visits today)