Hologrid: Monster Battle er nå tilgjengelig til Gear VR

Husker du det holografiske sjakkspillet som C3PO og Chewbacca spilte i Star Wars Episode IV: A New Hope? Nå kan du oppleve det i virtual reality!

Vi er kanskje noen år unna å realisere et ekte holografisk sjakkbord, men hvis du ønsker å få en liten smakebit av hvordan spillet vil se ut så behøver du ikke vente lengre. Hologrid: Monster Battle er en tro kopi av spillet vi kan se i den populære filmen fra 1977.

Spillet stammer opprinnelig fra et AR brettspill der du kunne se figurene bevege seg gjennom mobilkameraet, men utviklerne HappyGiant og Tippett Studio har nå valgt å lansere en VR versjon av spillet i tillegg.

Spillet er for øyeblikket på salg til $2.99, men vil få en ordinær pris på $4.99.

Legg igjen en kommentar
(Visited 129 times, 1 visits today)