Fox holder på med et Alien VR multiplayer spill

Da Alien: Covenant In Utero ble sluppet, var det flere som ble skuffet over at dette kun var en 360° film, og ikke en full VR opplevelse. Nå virker det som Fox har tatt kritikken til seg, og skal visstnok være i gang med et multiplayer spill satt i Alien universet.

Opplevelsen blir produsert av FoxNext, en nylig skapt datterselskap av 20th Century Fox som fokuserer på innholdsrik underholdning og teknologi.

En reporter fra The Hollywood Reporter fikk muligheten til å prøve en konsept-demo av opplevelsen, noe som involverte å kjempe mot forskjellige romvesener- inkludert den berømte Xenomorphen i en grotte på en ukjent planet. Demoen blir beskrevet som et første persons skytespill.

Legg igjen en kommentar
(Visited 120 times, 1 visits today)