Doom og Fallout 4 er bekreftet til VR

Ifølge spillutvikleren Bethesda så vil vi se både en gjenskaping av den gamle klassikeren Doom og det populære spillet Fallout 4 til virtual reality i løpet av året.

Gode nyheter for HTC Vive og PSVR eiere fra E3 konvensjonen i Los Angeles, både Doom VFR, og Fallout 4 VR vil bli tilgjengelig til virtual reality i løpet av året. Begge spillene vil bli tilgjengelig på HTC Vive, og PSVR vil kunne oppleve Doom VFR litt senere.

Kanskje ikke helt overraskende så har vi ikke hørt om dette vil bli tilgjengelig til Oculus Rift enda, Zenimax som er en del av selskapet til Bethesda har nettopp vunnet et søksmål på $5000000 mot Oculus CTO John Carmacks arbeid. Dette har igjen fått selskapene til å vende ryggen mot hverandre, men det vil sikkert komme en løsning for Oculus eiere etterhvert også.

Fallout 4 VR vil komme ut i oktober i år, mens Doom VFR vil komme litt senere i løpet av året. Se trailerene som ble sluppet på E3 under.

Prisene er allerede lansert på Steam, og til PC og PS så vil Doom ligge på 29.99, Fallout 4 VR vil ha en litt stivere pris på 59.99, det er uvisst om folk som allerede har den originale Fallout 4 vil få mulighet til å oppgradere denne gratis eller til en lavere pris.

Legg igjen en kommentar
(Visited 144 times, 1 visits today)