In Death – En Lovende Blanding Av Diablo, Skyrim og Assasins Creed?

Sólfar Studios sitt nye VR spill «IN DEATH» lanseres i dag på Early Access. Det snikmorder-aktige bueskytter spillet har en progressiv vanskelighetsgrad der spillet lærer seg hvor flink du er, samtidig som det tilbyr nye opplevelser og utfordringer tilpasset dine ferdigheter.

Spillet er inspirert av klassiske snikmorderaktige dungeon runners som Diablo serien, med et hint av Assasins Creed i førstepersons spillestil som også kan minnes mye om Skyrim. Spillet vil ikke ha noen muligheter til lagring, hvert spill vil bli tilfeldig generert når det kommer til både kart, fiender og spawn points. Spillets fremgang vil bli drevet av et achievment system som samler opp poeng og objektiver som blir fullført gjennom alle spillene, og vil skaleres etter hvor effektivt du spiller.

  • Videre lover også utviklerne at de har:
  • Perfeksjonert avstandskamp (Pil og bue)
  • Et unikt bevegelses-system
  • Et globalt leaderboard som brer seg over forskjellige plattformer (PSVR, Oculus, Vive) inkludert personlige stats
  • Et vakkert middelaldersk landskap
  • Behagelighets innstillinger for din spillestil

Ettersom dette er en early access tittel, har studioet fortalt at de planlegger regelmessige oppdateringer basert på tilbakemeldinger fra spillere. Selv om de ikke har fastsatt en lanseringsdato enda, har studioet forutsett at spillet vil være fullstendig i løpet av 2018

In Death lanseres på Early Access i dag på både Oculus store og Steam, hvor det støtter både Rift, Vive og Windows VR Headset. Studioet har også sagt at de jobber med en PSVR versjon, men at det ikke har kommet noen lanseringsdato på det enda.

Legg igjen en kommentar
(Visited 90 times, 1 visits today)