Vi tester: ContagionVR: Outbreak

Virtual Reality er kanskje fremtiden når det kommer teknologi innen underholdning og vitenskap, men det byr på mange skremmende opplevelser også. Vi har allerede testet spill og opplevelser som har høy skrekk-faktor som Affected: The Manor til Gear VR og Resident Evil 7 til PSVR, og nå ser det ut til at vi har en spennende ny tittel til Oculus Rift, nemlig ContagionVR: Outbreak.

Dette spillet tar plass i en verden der et virus har blitt sluppet ut i befolkningen som har gjort dem til blodtørstige zombier. Du tar kontrollen over flere karakterer i spillet og opplever hvordan historien utvikler seg fra flere personers. Etterhvert som du kommer lengre i spillet vil du bestemme hvordan karakterene og spillet utvikler seg.

ContagionVR: Outbreak er fantastisk når det kommer til detaljer og effekter, og vil sette overlevelsesferdighetene dine på prøve under ethvert møte med zombier og andre fiender.

ContagionVR er bygd spesifikt til Virtual Reality og tilbyr både single player modus der du opplever hele historien i spillet, og multiplayer modus der du kan kjempe mot zombiene sammen med vennene dine. Spillet vil til og med ha en PVP modus der du kan spille mot andre spillere.

Spillet tilbyr flere gode egenskaper som:

  • Designet spesielt for VR med bevegelseskontrollere: Dette lar deg utføre spesielle bevegelser og du vil kunne flytte på objekter i spillet med fysiske bevegelser.
  • En historiemodus der du opplever apokalypsen fra flere forskjellige synspunkter.
  • Et enormt arsenal av våpen som pistoler, hagler, rifler, håndvåpen, eksplosiver og til og met fysiske objekter i spillet som gitarer og lignende.
  • Multiplayer samarbeidsmodus: Kjemp sammen med venner om å komme på toppen av toppscorer listen
  • PVP modus som lar deg kjempe mot andre spillere på nettet
  • Mulighet til å forandre leiligheten din: Leiligheten er basen din. Ettersom du spiller kan du oppdage flere ting du kan ta med deg hjem i leiligheten og utstyre den med for å gjøre den til din perfekte festning.

ContagionVR: Outbreak er fortsatt i testfasen men du kan teste ut demoen gratis på Steam. Spillet blir utviklet av Monochrome Inc. som spesialiserer seg på å utvikle zombie-spill. Alle som har en Oculus Rift eller HTC Vive vil ha mulighet til å teste demoen selv.

Selv om spillet virker som det perfekte zombie spillet til virtual reality så er det fortsatt noen små ting som kan irritere enkelte VR-gamere:

  • Smooth turning burde være et alternativ på slike spill – det gjør karakterkontrollen mye bedre og tilbyr de som har kommet seg forbi motion sickness-stadiet en bedre opplevelse.
  • kontrollene er litt klumsete satt opp, diverse knapper burde vært re-routed som for eksempel «plukk opp» og «slipp» knappene
  • Det er en del dødtid i spillet der man må vente på at historien skal utfolde seg. Noe å fikle med mens dette pågikk ville hjulpet mye.

Alt i alt så var dette en positiv opplevelse med noe småfeil som vi håper blir rettet opp i når spillet kommer ut i sin helhet

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 79 times, 1 visits today)