«Rick and Morty: Virtual Rick-ality» kommer til Playstation VR i april

Rick and Morty: Virtual Rick-ality kommer til PSVR 10 april i år. Spillet er utviklet av Owlchemy labs, studioet bak Job Simulator og Justin Roiland som er stemmen bak Rick and Morty.

I spillet vil du spille som en klone av Morty og må løse flere oppgaver i Rick and Morty verden. Spillet vil koste $30 og kommer ut både som fysisk utgave og digitalt. Du kan også få kjøpt Collector’s Edition for en liten periode, hvor man får med en Rick and Morty figur og en stor plakat.

Spillet er allerede lansert til Oculus Rift og Vive, og det er fullt av morsomme oppgaver der du må gjøre alt fra å vaske klær, lade batterier manuelt og leke med Rick sine oppfinnelser. Det er ikke en veldig dyp historie i spillet, men om du liker serien, så vil garantert like dette spillet også!

Vi har allerede testet ut spillet når det kom ut til Oculus Rift og Vive, og under kan du se en video av dette.

Legg igjen en kommentar
(Visited 123 times, 1 visits today)