Her er Oculus Quest

Under Oculus Connect som er denne uken avslørte Oculus det nye headsettet de har jobbet med, og dette headsettet vil få navnet Oculus Quest.
Oculus Quest er et 6DoF headset som drives av egen maskin, det betyr at ingen kabler er nødvendig for å bruke Oculus Quest.

Oculus bekrefter at spill som Dead And Buried, Robo Recall og The Climb kommer til headsettet. Dette er spill som allerede er ute for Oculus Rift og krever ganske mye av maskinen. Så det er veldig sikkert de må nedjustere spillene slik at de kan spilles på Oculus Quest.

Oculus Quest har fire sensorer på headsettet som gir «inside-out tracking», slik at man ikke trenger sensorer koblet opp for å spore hvordan du beveger deg, du kan også justere headsettet slik at det passer for brukeren som skal bruke den. Skjermoppløsningen er 1600×1440 per øye, som gir en mye bedre oppløsning enn Oculus Rift, men det vil kun være 72hz.

Oculus Quest kommer våren 2019 og vil ha en pris på $399, med dollarkursen som er nå vil dette bli 3239 norske kroner, men som alltid vil det bli lagt til avgifter etter avgifter, så prisen vil nok ikke bli under 4000kr her i Norge.

Legg igjen en kommentar
(Visited 291 times, 1 visits today)