Amazon er enig: – Ansatte må tisse i flasker

New York (Parsons): – Det var en beslutning, vi var ikke glade for det, skriver Amazon Blogginnlegg.

Dette kommer etter at selskapet havnet i en Twitter-tvist med den demokratiske kongresslederen Mark Bogan, som kom fra Wisconsin forrige uke. Nylig har Amazon kjempet for at ansatte skal danne fagforeninger i USA.

“Å betale arbeidstakere $ 15 i timen (ca. 7 127,50)” forvandler “deg ikke til en” progressiv arbeidsplass “når du blokkerer fagforeninger og tvinger arbeidere til å tisse i vannflasker, skrev Bogan. Twitter.

Den traff først Amazonas.

Avvist

– Du tror egentlig ikke på “flaske urin” ting, gjør du? Hvis det var sant, ville ingen jobbe for oss. Sannheten er at vi har mer enn en million ansatte over hele verden som er utrolige, er stolte av det de gjør, og betaler Amazon for god lønn og helsetjenester fra første dag. Twitter.

Men en uke senere gjør selskapet en komplett U-sving.

– Twitter-meldingen er ikke korrekt, skriver selskapet og forklarer hvor mange toaletter som er i selskapets lokaler, men inkluderte ikke alle driverne i beregningen da de svarte på Bogan.

Caseless: Amazon åpner kontantfri butikk. Video: Amazon
Se også

– Vi vet at sjåfører kan ha problemer med å finne toaletter på grunn av trafikk og noen landlige ruter. Dette er spesielt tilfelle under epidemier, der mange offentlige toaletter er stengt, skriver han Blogginnlegget understreker at Amazon og dette gjelder ikke bare Amazon, men også andre drivere.

– Uansett om det er slik i bransjen som helhet, vil vi løse det. Vi vet ikke hvordan, men vi ser etter løsninger, skriver Amazon.

READ  Hæren tar makten i Guinea - Viji

Samtidig beklager selskapet Bogan.

– Sukk

– Sukk. Dette handler ikke om meg. Det handler om dine arbeidere – de av dere som ikke oppfører seg med nok respekt og verdighet. Start med å anerkjenne de tilstrekkelige arbeidsforholdene du har skapt for alle dine arbeidere, slik at alle kan fikse det og danne en fagforening uten avbrudd, skriver Bogan som svar på Amazon. Twitter.

En unnskyldning til selskapet som eies av verdens rikeste mann Jeff Bezos, et Amazon-varehus i Alabama, venter på slutten av en meningsmåling som kan ende opp med en union som vil være Amerikas første Amazon-knutepunkt.

Amazon har lenge forsøkt å forhindre organisering av mer enn 800 000 ansatte i USA. Samtidig er det mange påstander fra arbeidere om trette eller usikre arbeidsforhold, skriver han. Forsvarer.

Written By
More from Jakob Leif

Molde får over 10 millioner dollar for opprykk – “flykter” til Spania – VG

Erimentet: Eric Holland Andersons følsomme berøring setter Oliver Baman utenfor Hofenheims mål...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *