Brudd på regler ved Tokyo-OL: – Kommer med ny advarsel

I følge japanske medierapporter ble olympiske gjester sett i sentrum av Tokyo. Shibuya, Shinbashi og Ropongi var stedene de burde vært og drakk vin. Disse hendelsene sies å være et tema også i det japanske parlamentet.

Dette står i det offisielle brevet. Arrangørene frykter at dette kan skade omdømmet til OL i Tokyo og omdømmet til organisasjoner utenfor byen. For en måned siden kom nyheten om at de ikke ville servere eller selge alkohol på de olympiske arenaene.

Johnsroot om Norge: Kjetil Jansrud sier hvorfor han synes det er best å delta i OL. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet
Se også

Besøkende til Japan har ikke lov til å besøke turistmål på grunn av OL. Å besøke restauranter eller servere brennevin etter kl. 20.00 er ikke tillatt.

De som bryter reglene oppfordres til å lese OL-retningslinjene på nytt “sportsbøker”. De vil at alle skal respektere unntakstilstanden i landet og følge alle reglene. Hvis noen av deltakerne i media ser ut til å ha oppført seg frekt, vil de undersøke saken og iverksette passende tiltak.

I går ble 1410 nye tilfeller av infeksjon registrert i Japan. Dette er den høyeste siden 21. januar i begynnelsen av dette året. Ti personer relatert til OL burde ha testet positive for koronaen. Totalt 55 olympiske relaterte personer er nå berørt.

READ  Bart Schumann, Folic | Huseiere er nervøse: eksperten har en klar melding
Written By
More from Jakob Leif

Boris Becker – Kommentert opprinnelse

Tennislegenden Boris Becker er kjent for å si nøyaktig hva han sier,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *