Chrissy DeGeneres (35) sier farvel til Twitter – VG

Chrissy DeGeneor Comes Vanity Fair Oscar-Fest I 2019. Foto: Evan Agostini / A.P.

“Dronningen av sosiale medier” gjøres på Twitter. – Det gir meg ikke mer positivt enn negativt, skriver han til følgere.

Publisert:

– Mitt ønske om å bli likt og frykten min for å gjøre folk sinte gjorde at jeg var den jeg valgte, og en annen person enn den jeg startet, skrev den 35 år gamle modellen, kokebokforfatteren og redaktøren på Twitter fra klokka 14.30 til torsdag Norsk tid.

Rett etterpå ble kontoen med mer enn 13,7 millioner følgere slettet.

Stjernen, som er gift med R & B-artisten John Legend, har gjort seg kjent på sosiale medier, hvor hun deler livets oppturer og nedturer, matlagingstips og familieliv – ofte med humoristisk godkjenning.

Les mer

Joe Biden har bare en følger på Twitter utenfor Det hvite hus – Chrissy DeGeneres

– Du har vært min verden i over ti år. Jeg er i gjeld til den verdenen vi har skapt her. Jeg ser virkelig mange av dere som mine sanne venner, skrev DeGene i en annen Twitter-melding torsdag kveld:

– Men det er på tide for meg å si farvel. Det ga meg ikke mer positivt enn negativt, og jeg tror det er på tide å si at noe er over.

Foto: Skjermbilde fra Twitter

Degen, Hun og ektemannen var åpenbart triste i fjor etter å ha mistet en baby halvveis i svangerskapet, Gjør det klart at hun har fått mange kommentarer om ting hun har skrevet gjennom årene, og at hun ikke har lært å dekke over negativiteten.

READ  Coronapas - Coronapas til frisøren?

– Jeg er en følsom person, ikke sant? Jeg vil ikke være slik, men det er jeg! Men jeg elsker deg, og jeg er så takknemlig for tiden vi var sammen. Jeg hater deg også, skriver hun til sine følgere.

Ann Instagram Chrissy DeGene har en enda større følge. Han har ennå ikke gitt ut noe som tyder på at han også vil droppe dette nettstedet.

Written By
More from Jakob Leif

Lionel Messi – Trapper Messi:

Gjennom årene har nordmenn kunnet se den franske ligaen med stjerner som...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *