Corona og Isolert hotell: – Torden

Cartermon (Doclaced): En armada med norske vinterpensjonister fra Gran Canaria og Spania fra Cartermon natt til søndag:

Hjemme til påske som vanlig, mange vil motta Covit-19-vaksinen og er begrenset til å ikke overstige den årlige tildelingen på 180 dager i utlandet.

Blant dem Gazelle Dor Olson (73), den tidligere salgssjefen for IT-selskapet Evry – den mannen Har hevet sin kritiske stemme mye Om hvor dårlig norske mangeårige reisende i Cartermoine burde blitt behandlet med koronatesting og isolasjon.

Vel, da den kritiske Olson kom ut av tollvesenet med et smil og krevde en stor hit i Norsk tippelotto.

Hva skjedde?

Så kommer venninnen Eva Tron (75) fornøyd.

– Vi kan gå rett hjem

Slapp av karantenehotellet: Gazelle Dor Olsen og Eva Tryon setter kursen rett i en taxi etter en innsjekking på Cartermoine søndag kveld. Deres råd til reisende som reiser utenlands i fremtiden: - Det er bedre å oppbevare helsedokumenter og andre dokumenter ordentlig. Foto: Henning Lillegard / Docladed.
Slapp av Quantum Hotel: Gajal Dor Olsen og Eva Tron kjørte rett hjem i en taxi etter sjekker i Cartermoy søndag kveld. Deres råd til reisende i utlandet i fremtiden: – Det er bedre å oppbevare helsedokumenter og andre dokumenter ordentlig. Foto: Henning Lillegard / Docladed.
Se også

– Alt er i orden, testene var negative, dokumentene var i orden, vi frigjør hotellisolasjonen, vi kan gå rett hjem til de tomme og ikke-smittsomme leilighetene i Sky og Langus, forklarer paret i refrenget.

Olsen er flinkere til å kontrollere Cartermoin enn flere hundre norske sjefer på Tryon og Holiday Island, og har fått forklaringer de siste to ukene.

– Det tok bare 20 minutter fra vi testet til slutt. Det er viktig at vi har alle helsedokumentene vi har, og at vi er i stand til å svare på spørsmål om Hellenorge.no og presseinformasjonen i bladet.

Det er nøkkelen til om det ble ansett som en “nødvendig” eller “unødvendig” tur når de satte kursen sørover på nyåret.

– Det har igjen innvirkning på om vi skal bo på isolerte hoteller eller gå rett hjem. Dette er et viktig tips for alle som reiser nå med korona og isolasjon – helseinformasjon og dokumenter er klare, og dette er et råd etter den overraskende positive opplevelsen de har hatt i Cartermoine.

READ  Katherine Charland og Andreas Holk: -

Etter den isolerte bussen

Ellers ga Overseas Arrival Hall på påske-stille Cartermoon natt inntrykk av nærkontroll av besøkende underlagt isolerte hoteller frem til Palmesøndag.

Følger alle ruter: Vaktene følger reisende fra utlandet på tollruter og direkte på bussen til de som er henvist til isolerte hoteller. Foto: steinystein Andersen / Dagbladet.
Følg alle anvisninger: Vaktene tar passasjerer fra utlandet gjennom toll og med buss direkte til de som anbefales til isolerte hoteller. Foto: steinystein Andersen / Dagbladet.
Se også

En vaktstyrke eskorterte de isolerte passasjerene gjennom tollruter og busser i retning av hotell.

Det var den siste helgen med tre dager med isolasjon på et hotell. Siden mandag har myndighetenes krav blitt skjerpet i minst sju dager.

Unødvendig? Kommunen påtar seg ansvar

Hvis politiet finner ut at reisen din er nødvendig, kan du fritt gå ned til bagasjehallen der du må sjekkes før du forlater flyplassen.

Hvis politiet finner ut at turen din er unødvendig, har du nå ansvaret for Ullensecker kommune.

– En politiinspektør i Eastern Police District, Rockhill Ass, sier han kan bli bedt om å vurdere om en tur er unødvendig eller nødvendig.

Kardemon: – Reisende May Christine Nutson sier at dette er den nødvendige isolasjonen du må ta. Video: Christian Roth Christensen.
Se også

Han leder politiets grensekontroll i Cartermoine, og Dougbladet møter henne Into Cartermoine ved grensekontrollen fredag.

Bak henne går linjen sakte men sikkert fremover.

Passasjerer må ha fylt ut online påmeldingsskjema før de står i denne køen. De som ikke gjør det, vil nå være tilstrekkelig.

Nødvendig eller unødvendig

Det er politiets jobb å evaluere og verifisere om en tur er nødvendig.

20 minutter senere fikk et testsvar: Eva Tron og Gazelle Dor Olson Document Control, Covid-19 test og Garderman godt gjennom toll fra natt til søndag. Foto: Henning Lillegard / Docladed
20 minutter senere fikk jeg et testsvar: Eva Tryon og Gazelle Dor Olsen er godt på vei til dokumentkontroll, Covit-19-testen og Garderman-morgenen fra søndag til søndag. Foto: Henning Lillegard / Docladed
Se også

Hvis du er på strandferie i Spania, er vurderingen enkel. I andre tilfeller kan det være veldig vanskelig, så det er planlagt at politiet kan bruke skjønn i vurderingen.

Politiinspektør Ass sier at utfordringen er å handle med samme grad av forsiktighet i forskjellige situasjoner.

Det er ingen fullstendig liste over alle begivenhetene som gjør en fritidstur nødvendig og utpakkbar.

READ  Vi vil støtte Trump: - - Vi er ikke uskyldige

Dokumenter

– Som du ser er det mange mange dokumenter. Politiinspektøren sier dette forenkler prosessen og ignorerer køen.

Nødvendig eller unødvendig, det er spørsmålet.

Svaret avgjør hva som skjer ved siden av passasjerene.

Written By
More from Jakob Leif

Nytt boligsalg økte med 86 prosent i mars

Artikkelen fortsetter under annonsen Torsdag lanserte husbyggerforeningen mars 2021 nye boligsalg og...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *