Cristiano Ronaldo, Manchester United – Ronaldo – Faber i Norge:

Manchester United -fans har alt å se for Cristiano Ronaldo (36) neste helg på Newcastle på Old Trafford.

Portugiseren likte gult kort og utvisning, mens han også satte scoringsrekord mot Irland, og landslagsledelsen får mer tid i individuelle kamper mot Qatar lørdag i en alder av 36 år – det vil si spillere fra Soljar og England.

Som kjent er tilskuere tilbake på banen i Premier League, med økt interesse for et oppgjør mot Newcastle etter at Ronaldo forbereder seg på de røde.

Engelsk Times Billetter til kampen selges for 00 2500 (!) (Cirka 30 000 kroner).

Uutholdelig: Star Solbach vil ikke høre på talen om at Martin Edgard ikke forsvarer et sted i Norge. Video: NTB / rødt kort.
Se også

3-400 bestillinger

Også i Norge har de merket virkningen av Ronaldos overgang. Bernd Jornevic, daglig leder i Manchester United Supporters Club Scandinavia, snakker om å øke billettsalget til Old Trafford. Det har blitt en dominoeffekt.

– Jeg vet det. Omtrent 100-150 av våre medlemmer skal konkurrere i Newcastle. Som et resultat av Ronaldos ankomst sier Hornevic at det har vært 3-400 nye bestillinger for nye turer siden sist fredag.

Til å begynne med hadde supporterne 500 billetter til kampen i klubben, men det ble tidlig bestemt at de ikke ville bruke det nummeret. Ronaldo News forårsaket en betydelig økning i interessen for kampen. Det er nå utsolgt.

Med dagens regler for vaksinasjon og isolasjon, sitter mange flere supportere på gjerdet under fotballreisen. Stopp kompliserer beregningen ytterligere.

– Hvis du snur klokken i noen uker, er det ikke mange som er interessert i å gå over det, sier Hjornevic.

Prisen på reise og overnatting øker etter hvert som store nyheter som Ronaldo “vender hjem” kommer.

READ  - Kommer ikke til å skje igjen - E24

– Det verste er at flyselskapet ser dette. Når det nærmer seg nå, vil prisene stige. Det er en festival i Manchester som gjør hoteller dyrere, sier Jornevich og fortsetter:

Hadde jeg bestilt helgpakken til Manchester i oktober, hadde jeg fått billett for 1500 kroner, men de f.eks. Hvis Liverpool kommer ut av hatten, vil det koste 3-4000 kroner. Jeg kunne se med egne øyne hvor fort det gikk.

Må være “7”

Det er endelig klart at Ronaldo vil motta merkevarenummeret “7” i drakten i Manchester United, som eies av Edison Cavani. Bekreftelsen kom sent, og Ronaldo stoppet ikke fansen fra å bestille settet.

Praksisen i sponsorklubben er at fans arrangeres å forhåndsbestille denne saken, som de vil motta med det offisielle nye suitenummeret.

– Noen skriver at de skal ha 7 uansett hvilket nummer han får. Fra 27. august til 31. august var vi ca. 5-600 bestillinger med Ronaldo-trøye, sier Hjørnevik.

Som et resultat av at United hentet inn tre populære trøyer, ga det ut en mynt som lød i kassen i august. Kombinasjonen av “en fin hjemmetrøye, en moderne langtrøye og en kul tredje trøye” er der du møter et stort segment av supportere.

Da sesongens verktøy begynte, var Luke Shaw den mest populære å ha på ryggen, med nyervervede Jadan Sancho og Rafael Varane som signerte for turneringen.

Det var til Ronaldo var klar.

– Ronaldo plukker opp kaken. Det var en ordre per minutt fra 16:00 til midnatt på fredag. Du satte deg ned og trykket på F5 og trodde du skulle få fem om gangen, men det er 10-12 om gangen, sier Hjornevic.

READ  Cyberbank 2077 har FPS-kontroll - mottar oppdateringer på utgivelsesdagen

Det er ingen tvil om at Ronaldo også har influensa i Norge.

Written By
More from Jakob Leif

– Gud

Sist: Mandag kveld, norsk tid, holdt Donald Trump et felles telefonmøte med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *