– Det er en gal avhengighet – VG

Liker han sjakk? Kunne han ha blitt profesjonell bokser? Hva liker han med videospill og russisk musikk? VG stilte Earling Broad Holland (20) spørsmål til mange kjente idrettsutøvere.

Publisert:

Jurbun Ikke alltid imponert På toppen av spørsmålene han får fra journalister. Så vi ga ham noe annet å jobbe med.

I forbindelse med at han ble valgt Den største norske utøveren i 2020, VG sendte mange spørsmål til Holland fra de største profilene til norske spill.

Carsten Warholm, Johannes Hasfloat Globo, Ada Hegerberg, Gazelle Johnsroot, Magnus Carlsen, Cecilia Brooks, landslagssjef Stale Solbagen og fotballvenn Sander Berke bidro alle til ulike typer intensive etterforskninger.

I tillegg slapp VG to nye fotballtalenter: Thea Kivak (16) fra LSK Women og Christian Malt Ernstad (17) fra Anderlecht.

Les mer

I et flott VG-intervju Hollande: – Jeg måtte tenke annerledes

Norges nye landslagssjef Bedervet Solbagan Han snakker ikke selv etter at Holland har fått jobb, men ønsker å få svar på en ting gjennom VG:

– Er du snart tilbake på banen?

– Ja. Snart sier Hollande: “Det går bra.” Med skader Han sier at han sikter mot Dortmunds første kamp mot Wolfsburg 3. januar.

Selv om Holland er målkongen i norsk fotball, er det ingen tvil om hvem måldronningen er: Ada Heckerberg. Leon Striker, som gratulerer Holland og oppfordrer ham til å være “mer knivskarp”, har følgende spørsmål til lagkameraten:

– Hvordan forberede og tilbakestille deg selv etter kamper?

– Det har vært mye slagsmål nå, så slik starter Hollande før han blir kastet ut på grunn av forstyrrelser i leiligheten:

– Det har vært mange kamper, så det må fullføre kampen. Bruk gjerne kvelden til å tenke på det, men når du våkner dagen etter glemmer du den kampen. Jeg synes det føles bra. Derfor sier Hollande at jeg ikke ser mye på kampene mine og fortsetter:

– Jeg har ikke tid til å se dem. Når du gjør det, kan du tenke for mye. Det er veldig personlig, men for meg er det best å ta de gode tingene du gjorde i kampen før deg og gå videre til den neste.

READ  Fjernet i siste øyeblikk

– Har du noen mentale prosesser etter kamper eller flyter det?

– Det prøver virkelig å komme seg videre fra konkurransen. Dette er noe av det vanskeligste for en fotballspiller. Hvis du tenker for mye, kan det fort låses i hodet, tror jeg i det minste. Dette er noe av det vanskeligste for en fotballspiller, men samtidig en enkel om du er god på det. Du kan la alt være rundt og gå videre til neste kamp. Hvis du var helt elendig i en kamp, ​​gjør du avføring i den. Enkelt sagt, “Jeg skal vise de idiotene i neste kamp.” Det er litt slik jeg har det. Tilbakestill og kjør “Dryer” i neste kamp.

Les mer

Norges største sportsstjerner: ingenting er normalt

Langrennsstjerne Johannes Hasflat Globo, Som også er veldig interessert i fotball, fikk ikke et detaljert svar på spørsmålet sitt:

– Noen av de beste utøverne har ofte noen ritualer før en kamp. Har du noen ritualer før en kamp?

– Nei. Ikke noe spesielt.

Vinner av VGs topp 100-liste i både 2017 og 2019, Carsten WarhomeOverrasker følgende:

– Vil du vurdere å komme tilbake til idrettsfeltet?

– Jeg er god nok til det, men jeg tror jeg liker fotball veldig mye nå. Dette er ikke i planene mine, men la oss se om jeg kan ta en Usain Bolt motsatt vei og kjøre med noen idrettsutøvere etter karrieren min. Vi får se, Grands Holland.

Han så ikke ut til å være imponert over spørsmålet fra alpinstjernen og Liverpools supporter Gazette Johnsroot:

– Du valgte Liverpool fra sommeren 2021. Hvorfor akkurat den klubben?

Slik reagerer og reagerer Hollen:

Warholm alene ville ikke bli overrasket om Holland tror at han kan gjøre det bedre i et nytt spill. Boksestjernen Cecilia Brooks vil vite:

READ  Donald Trump: - Stolt av vaksinen

– Kan du klare deg som profesjonell bokser?

– Jeg tror ikke jeg kan. Jeg må begynne nå og trene noe tøft i boksing. Jeg har det ikke helt i knyttneve, jeg holder det for mye på beina, jeg må være helt ærlig.

Cecilia Brooks. Foto: Claudia Leg

To utøvere har vunnet VG-prisen tre ganger: Bjorn Dohley og Ole Einar Jardalen. Bare en idrettsutøver har vunnet fire ganger: Magnus Carlson.

King of Chess-spørsmålet er enkelt, men han har utarbeidet en oppfølger:

– Liker du sjakk?

– Nei, svarer Holland.

– Hvorfor ikke? Sjakk eksisterer på mange måter som fotball: keeperkonge, spissdronning.

– Nei, det var jeg aldri interessert i. Jeg har to venner som elsker sjakk, inkludert Eric Botheim, men jeg forstår ikke at han liker det. Jeg vil heller sette meg ned og spille litt “Assassin’s Creed” enn å spille en sjakkrunde. Dette er tilfelle med Martin Edgard. Han kan ta seg av sjakken og så kan jeg ta meg av skytingen.

Det er klart at Holland ønsker å tilbringe noen timer med konsollen, men det er noe han fortsatt vil ha bedre. For når landslagsspiller Sander Berg forårsaker følgende forlegenhet, er det ingen tvil:

– Aldri høre på russiske sanger igjen eller kjøre Xbox igjen?

– Da skulle jeg ikke kjøre Xbox igjen, altså. Jeg kan ikke leve uten russisk musikk. Livet med russisk musikk. Jeg har aldri vært russ, og da tror jeg at jeg vil være russ resten av livet.

Berkeley har et mer alvorlig spørsmål:

– Du må være en spiller hele tiden når du lukter og reagerer på målmuligheter. Hvordan klarer du hvert minutt av en kamp aggressivt og dårlig?

– Jeg liker spørsmålet. Jeg tenkte fra ung alder, da jeg så folk score, tenkte jeg: “Ah, dette er hva jeg vil.” Å nå mål er livet mitt. Jeg er nysgjerrig på det. Det har kommet hele veien, men nå har det blitt mer alvorlig fordi jeg har blitt like god som meg selv. Jeg vil forfølge det. Det er ingenting som slår den følelsen. Det er en gal avhengighet.

READ  Lønnsfest på Oslo skole - Ny oppsigelse:

Holland har blitt et forbilde for unge jenter og gutter som ønsker å oppnå store ting innen sport generelt og fotball spesielt. Så, VG inviterte to talenter til å stille Dortmund-stjernen deres overraskende spørsmål.

Thea Kivak (16) LSK kvinner og Christian Malt Ernstadt (17) Anderlech stilte lignende spørsmål:

– Hva er ditt beste råd for unge spillere som vil komme til topps i fotball?

– Det er en god del mennesker som spør meg om dette. Dette er et vanskelig spørsmål å svare på. For meg er dette alltid gøy. Når jeg ikke lenger liker fotball, gir det ingen mening å spille lenger. For meg, om å prøve å ha det gøy på en eller annen måte, sier Hollande og går i detalj:

– For min del, når jeg vinner fotballkamper, har jeg det gøy når jeg får poengsummen. Så jeg prøver å gjøre det hele veien. Men hvis du for eksempel er midtstopper, vil du vinne en kamp som Leo Astigard, og hvis det er det du får betalt for, kjører du den. Du gjenskaper det hele veien. Du må finne noe som motiverer deg til å fortsette. For meg er målet å vinne fotballkamper. Jeg prøver å gjenskape det hele veien. Nå er jeg veldig god på det, så jeg blir bedre og prøver å gjenskape den så mye som mulig.

Quake har også et ekstra spørsmål:

– Hvem var de tøffeste vaktene du møtte, og hvorfor?

– Jeg møtte noen gode midtbanespillere. Jeg må si at de tre beste plasseringene i verden er Sergio Ramos, Virgil van Dijk og Kalido Coulibaly. Det er tre gode, sterke og smarte stoppere.

Written By
More from Jakob Leif

Sverige gikk ut av EM etter et heldig rødt kort

Sverige-Ukraina 1-2 Se alle skuespillene i videovinduet ovenfor. Sverige hadde flere sjanser...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *