Donald Trump, USA | Etter å ha kunngjort pressekonferansen, sa Trump:

President Donald Trump kunngjorde pressekonferansen torsdag kveld. Der kom Trumps advokat, Rudy Giuliani, med nye påstander om valgsvindel – men ble senere latterliggjort.

New York (Netavision): – Dagens viktige pressekonferanse med advokater på den mest klare og mulige veien til suksess. Brikkene har nå kommet veldig pent ut, skrev Trump på Twitter torsdag morgen lokal tid.

Les også: – Trump forbereder seg på en andre periode

Trump: Valgsvindel

Presidenten, som ennå ikke har innrømmet nederlag ved valget, deltok ikke på pressekonferansen, som startet klokken 18, norsk tid. Trumps advokat Rudy Giuliani åpnet en pressekonferanse holdt av Trump-kampanjeadvokater.

Les også: Hele verden ler nå av Trumps svetteadvokat

Der gjentok Giuliani ubegrunnede påstander om valgsvindel i flere stater.

– Undersøkelsen vår viser at det ikke bare er valgsvindel i en stat, men også i mange andre stater. Det var også en sentral plan for å begå valgsvindel mange steder, spesielt i byer styrt av demokrater og i byer med en historie om valgsvindel tidligere, fortalte Rudy Giuliani på en pressekonferanse.

Etter pressekonferansen ble også Killiani ertet fordi han svettet så mye under pressekonferansen. Se videoen øverst i saken.

Hav: Hele verden ler nå av Trumps svetteadvokat

Blant annet sa Gilliani at republikanske velgere som glemte å legge sine stemmesedler i forseglede konvolutter, hadde stemmene sine kansellert, mens demokratiske velgere fikk lov til å stemme igjen hvis de glemte å holde stemmeseddelen i en forseglet konvolutt. Giuliani siterte også tidligere dette eksemplet der to velgere som stemte på Trump ikke fikk endre sin avstemning etter en feil, og hevdet at Biden fikk lov til å stemme.

Killiani fremla ingen bevis for påstandene. Objektive observatører har understreket at det ikke er bevis for utbredt valgsvindel.

Les også: Trump dropper noen deler av søksmålet i Pennsylvania

Giuliani klaget også over at republikanerne ikke fikk lov til å overvåke folketellingen i Pennsylvania, der Trump på et tidspunkt ledet med 600 000 stemmer, opp fra rundt 1,4 millioner på forhånd.

READ  - Jeg mistet bestemoren min - VG

Også her presenterer Giuliani ingen bevis. Søndag la president Donald Trumps maskin bort det meste av søksmålet som utfordret valgresultatet i Pennsylvania.

Trumps advokat sa også at det var flere vitner til valgsvindelen.

– Men jeg kan ikke vise deg navnene fordi de ikke vil bli forfulgt eller livet deres blir ødelagt av mobbere, sier Giuliani.

– Men du må sette av tid og energi til å finne dem selv! Dette er deres jobb! Giuliani sa til journalister at han var tydelig irritert.

Les også: Sykepleiere gir koronarpasienter sjokkerende informasjon om deres siste tanker og ord før de dør

– Dette er synd, hva som skjedde, det amerikanske folket har rett til å få vite om det, sier advokaten som avviser at det bare var noen hundre stemmer. Rudy Giuliani viste endelig et kart som de nå fokuserer på i seks stater, i tro på at valgsvindel hadde funnet sted.

– Velgerne valgte Donald Trump, de valgte ikke Joe Biden. Gi oss en sjanse til å bevise dette i retten, så gjør vi det, sier Giuliani.

Trump: Gjør det!

Trump fortsatte torsdag med å komme med ubekreftede påstander om at valget var preget av valgsvindel.

– Valgsvindel i Detroit har vært voldelig i årevis! Skriver Trump.

Les også: Trump ønsker ikke å bli avhørt – av en veldig klar grunn

Presidenten deler også en melding som hevder at 20 000 mennesker som døde under presidentvalget, er oppført som stemmeberettigede, og snart ble en Twitter-melding flagget og markert av Twitter.

Trump hevder også at Georgia har mottatt et utallige antall stemmer.

– Tusenvis av uuttalte stemmer er funnet i distrikter i Georgia. Når den viktigste sammenligningen av underskrifter finner sted, vil regjeringen komme raskt tilbake til republikanerne. Gjør det! Skriver Trump.

Nesten ingen stemmesedler ble avvist i Georgia i dette valget. Tidligere år, nær 4%. Dette er ikke mulig. Vi må nå gjøre signaturprøver på konvoluttene. Dette er veldig enkelt å gjøre. Demokrater kjemper fordi de tok av seg buksa. Flere stemmer enn nødvendig for å snu. Republikanerne må stramme inn! Trump fortsetter.

READ  Lar ansatte slutte å selge paneler plassert under branntester

Valgmedarbeidere i Georgia kunngjorde torsdag at en rapport vil bli utgitt som et resultat av torsdagens avstemning, skriver NDP. Mer enn 5 millioner stemmer er undersøkt.

Hav: Utalte stemmer ble oppdaget i Georgia

Figuren ble initiert automatisk i henhold til statlige lover, og forventes å sikre Joe Bidens smale seier i kampen om statens 16 velgere, skriver NDP. Selv uten disse er Biden valgvinner.

Les også: Michael Obama med dyp kunnskap om Trump

Fikk 10,1 millioner flere stemmer enn i 2016

Torsdag vil presidenten dele en sak fra New York Times der Trump mottok 10,1 millioner flere stemmer i årets valg enn han gjorde under valgseieren i 2016.

Les også: Ny sjokkstatistikk: anbefaler en seks ukers lockout for å unngå “helvete”

– Med dette tallet, på et mye høyere nivå enn den sittende presidenten, vil neppe demokratene vinne, bortsett fra det vi nyter nå – et dårlig valg! Skriver Trump.

I skrivende stund har Joe Biden mottatt mer enn fem millioner stemmer over Trump.

Trump: Dette er utrolig!

Sent på onsdag kveld delte Trump tall som viser at Biden brått hadde registrert 143 000 stemmer klokken 15.42 i forbindelse med valgopptellingen.

De: Donald Trump: Jeg kan be om dette

– Sjekk det ut i Wisconsin! Dagen etter valget mottok Biden 143 379 stemmer klokken 03.42, etter å ha blitt sagt å ha blitt riktig beseiret. Dette er utrolig! Skriver Trump.

Amerikanske valgmyndigheter sier at det ikke er bevis for at stemmesedler ble endret eller tapt under valget, til tross for Trumps gjentatte påstander om valgsvindel.

Amerikanske valgansvarlige sier at det amerikanske presidentvalget alltid er trygt.

Biden: – Flere dør

Denne uken ba den kommende presidenten Joe Biden om rask handling og samarbeid fra Trump-administrasjonen i mellomtiden.

READ  Nytt distrikt får uuttalte stemmer - VG

“Flere mennesker kan dø hvis vi ikke koordinerer,” sa Biden på en pressekonferanse tidligere denne uken.

Hav: Biden: Mange flere kan dø hvis Trumps koronaplaner ikke er tilgjengelige

Men ettersom Donald Trump fortsatt bestrider utfallet av valget, har han nektet Biden tilgang til alle organisasjoner og koronaprosjekter.

Trump-ansatte rakte i det skjulte en hånd til Biden

NDP skriver torsdag at en gruppe ansatte i Det hvite hus har begynt hemmelig kontakt med påtroppende president Joe Biden for å sikre en god overgangsperiode.

De: Fortsatt usagte stemmer ble oppdaget i Georgia

En gruppe ansatte og tidligere ansatte tok saken i egne hender, i ren frustrasjon over at Donald Trump hadde nektet å innrømme valgnederlag. De har etablert kontakt med Biden-leiren for å sikre en god overføring av makt CNN.

– Det hadde ikke vært problemer for oss. Dette er et tilbud om å hjelpe. Trump-medarbeideren fortalte CNN at de vet hva vi sier, hva vi kan gjøre, hva vi ikke kan si, og hva vi ikke kan gjøre.

Trump saksøker i Michigan

På torsdag sa NDP at det var klart at Donald Trumps kampanjemedarbeider forberedte en søksmål for å utfordre utfallet av valget i delstaten Michigan.

“Vi trekker saken tilbake i Michigan,” sa Trumps advokat, Rudy Giuliani, i en uttalelse. Reuters Sitater torsdag.

Ifølge Gailiani var avgjørelsen et resultat av å oppnå det de ønsket, og forhindret at det ble anerkjent “på forhånd” i Wayne County. Michigans største distriktsvalgkomité godkjente avgjørelsen onsdag, som stort sett gikk i favør av Joe Biden.

Siden Trumps nederlag i presidentvalget den 3. november har Trumps advokater forlatt en rekke mislykkede forsøk på å utfordre valgresultatet i domstolene.

Written By
More from Jakob Leif

“Kjærlighet og anarki” får en ny sesong – VG

Oppfølgere: «Ida Engvol som Sophie in Love and Anarchy. Foto: Ulrika Malm,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *