Ektard Dream Week ble arrangert av erkerivalen VG.

(Arsenal – Tottenham 2-1) Martin Edegord (22) startet uken med et mål i Europa League og fortsatte sitt første mål i Premier League – mot Arsenals erkerival Tottenham. Det var en drømmeuke for den nyutnevnte landslagskapteinen i Norge.

Publisert:

Poeng mot Tottenham huskes blant Arsenal-fansen. Søndag tjente Martin Edegard sin lille plass i klubbhistorien.

Den norske landslagsspilleren var veldig aktiv for hjemmelaget og tok banen kort tid før pause. I ett innlegg så 22-åringen, som uavgjort 1-1, den brede siden av venstre fot fra nært hold. Det var det Edgard øvde før kampen.

– Jeg hadde en bom fra en lignende posisjon i forrige kamp, ​​så dette er noe jeg trente med treneren. Det er godt å ha en butikk for det i kamp, ​​sier han til TV2.

Før det hadde Eric Lamela, som senere ble sendt, sendt gjester til fronten med et vilt mål. Imidlertid fullførte Arsenal i andre omgang et gjennombruddsstrekk fra straffemerket av Alexandre Lacazette.

– Det var deilig, men det var inne. Vi testet grundig veien til det røde kortet. Det er rart at det viser seg da, jeg var så redd da de fikk frispark, degaard til TV 2.

Arsenal har fulgt Tottenham Hotspur de siste fire sesongene, uten seiere mot London-naboene på de siste fem kampene. Tre poeng på søndag reduserte Spurs ledelse over The Gunners til fire poeng i Premier League.

Kilde: sofascore.com

Arsenal dominerte før pause, og etter en vanskelig start på kampen ble Tottenham igjen i mørket med Son Hyung-min som måtte gå med en skade. Eric Lamela ankom og satte fyr på derby i Nord-London.

READ  Stor sannsynlighet for brexit uten handelsavtale - NRK Urix - Overseas News and Documentaries

Argentina lurte en frekk Rabona, som snek seg gjennom beina til Thomas Party og inn i det fjerne hjørnet. Sergio Regulin var sjokkert, mens Jose Mourinho ristet på hodet av latter. Et spennende og uventet mål, det vil krype tungt i årets målplukking i Premier League.

Les mer

Accord vil at Qatar skal unngå omsorgssvikt: – Kan få oppsiktsvekkende ting

– Dette er et av de beste målene vi noensinne har sett i Premier League, sa Jamie Redkop i Sky Sports Studios.

Dette var Lamelas første mål i den nåværende Premier League-sesongen og hans første mål på elleve forsøk mot Arsenal. Dette er imidlertid ikke første gang Lamela scorer med en Rabona. Han gjorde det samme mot Astorus i Europa League i 2014.

HMM: Hva skal jeg gjøre? Bruker du høyre fot? Nei. Hvordan legge venstre fot bak en annen? Ja, det vil fungere. Foto: Julian Finney / X 01348

Les mer

Enighet om Holland: – Den største ledestjernen i Europa

Martin Edegard scoret sitt første mål for Arsenal mot Olympiacos midtveis i Europa League, og fortsatte mot erkerivaler i samme stil.

Kieran Tyrney fant den nye landslagskapteinen på banen i sitt innlegg, som skjøt 1-1 gjennom beina til Toby Alderwild. Edegards første mål i Premier League kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

– Det har vært en god uke, smiler Echocard.

Tidligere denne uken ble 22-åringen spurt av Norges nye landslagskaptein, Stale Solbagen. Eduardo har virkelig funnet seg lett i Arsenal og uttrykker mer og mer tillit til klubben og landslagene.

Midt i andre omgang scoret Lockett Arsenals andre mål for kvelden. Davinson Sanchez var uansvarlig og anstrengt da han kuttet Arsenal-kapteinen, som tok ansvaret fra 11-meteren. Loris gikk den ene veien, ballen den andre.

Lamelas mål ble ikke glemt i begynnelsen, men omgangene hans var ikke bare til fordel for Jose Mourinhos menn. Et kvarter før slutt fikk han sitt andre gule kort og ble sendt til dommerens garderobe.

Arbeidsforholdene for Tottenham var plutselig enda vanskeligere. Harry Kane, som så uvanlig anonym ut, fant nettmaskene med hodet på slutten av kampen, men spissen avviste riktig offside og målet ble avlyst.

Noen minutter senere traff Kane stolpen med et frispark, og Barry ble returnert av Gabriel. Dette vil ikke være tilfelle for Mourinho og Co.

Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *