Elon Musk påpeker Bitcoin-dumping på Twitter – Bitcoin faller under $ 45.000

Elon Musk, administrerende direktør, grunnlegger og milliardær av Tesla Kunngjort onsdag Hans firma aksepterer ikke lenger bitcoin som et middel til å betale for elbiler.

“Vi er bekymret for den raske bruken av fossile brensler, spesielt kull, for bitcoinutvinning og transaksjoner,” skrev Musk på Twitter.

Valutakursen for Bitcoin og andre kryptovaluta falt kraftig de neste timene.

Musk skrev også at Tesla ikke ville selge aksjen med bitcoin de hadde akkumulert. Tesla kjøpte Bitcoin for 1,5 milliarder dollar i første kvartal og solgte den deretter for rundt 2 272 millioner dollar. Dette ble gjort for å teste kontantstrømmen.

“Egentlig

Søndag var Musk aktiv på Twitter igjen. Twitter-kontoen ry Crypto Vail, med 123 000 følgere, postet følgende melding:

– Bitcoin-eiere vil bli rasende hvis de finner ut at Tesla har eliminert sine gjenværende bitcoin-beholdninger i neste kvartal. Med all avskyen som Elonmusk får, kan jeg ikke klandre ham

Etter en stund svarte Elon Musk med et ord: “Virkelig.”

Dette kan bety en bekreftelse, men Musk har ikke tidligere dratt for å gjøre narr av sine 54,9 millioner følgere på Twitter. Prisen på Bitcoin falt under $ 45 000 etter Muskins kunngjøring søndag kveld.

– Richard Paulson, en kryptoekspert på organmedier, sier at Bitcoin har gått inn i store bedriftsporteføljer, og investeringsbanker er ikke lenger prisdriveren, noe som har brakt oss nærmere en revisjon.

– Jeg tror ikke Elon Musks beslutning om å godta Bitcoin som betaling for Tesla var et vendepunkt, men det sendte absolutt trenden, men argumentet han landet: bruk av fossil energi. Vi har nylig sett en økende debatt om energiforbruket til bitcoin. Paulson sier at han sist var hjemme hos Espen Barth Ede i Norge.

READ  Kjemp lenge - Frackner-drap -

– Motbydelige tråder

I et annet Twitter-innlegg på søndag mottok Elon Musk motstand mot U-sving knyttet til bitcoin. Der svarte han som følger:

– Hatefulle tekster som dette får meg til å ønske å gå “all in” i Doge.

Toj doc refererer til mynt, en kryptovaluta som startet som en spøk, men som har blitt veldig populær.

Doug Coin peker nesen mot både det tradisjonelle finans- og kryptosamfunnet

Tokoyin, en raritet blant fremmede – startet som en parodi på stavefeil. Bloombergs Eddie van der Vault forklarer hva Doc Coyne gjør bedre enn rivaler.

02:45

Publisert:

Valutakursen til Bitcoin har gått ned med 5,2 prosent. 22.45 søndag kveld, $ 44.320. Prisene har falt nesten 25 prosent den siste uken.

13. april nådde prisen på Bitcoin en heltidshøyde på 7,63,729,5 etter en dobling fra i fjor sommer.

Jeg tror Joe Biden-valget kan ha spilt en rolle

Kryptoekspert Richard Paulsen påpeker at USA har valgt “den mest progressive regjeringen” for å kritisere bitcoin og sette miljøvern på dagsordenen.

– Paulson sier Elon Musk ikke ønsker å gå ut med en regjering som kan tilby ham store subsidier de kommende årene.

Kryptoeksperten tror fortsatt at uroen vi ser nå vil eksplodere.

– Mesteparten av energien som brukes til gruvedrift av bitcoin kommer fra fornybare energikilder. I tillegg er det vanskelig å skille gruvedrift fra andre datasystemer i datasentre rundt om i verden.

Tro på et mulig comeback

Når det gjelder pris, nærmer Bitcoin seg det 200-dagers glidende gjennomsnittet og et betydelig støttenivå, så jeg vil ikke bli overrasket om den kommer tilbake fra de lave 40 000-årene.

Han påpeker også at Blockchain Ethereum vil bli oppgradert i juli, noe som ifølge Paulson vil redusere strømforbruket betydelig.

– Hvis investorer begynner å handle kryptovalutaprodukter som bruker mindre energi etter denne våren, vil det faktisk føre til å sette ny rekord.(Vilkår)Copyright Dazzles Narningslive AS og / eller våre leverandører. Vi vil gjerne dele sakene våre ved hjelp av lenken som guider sidene våre direkte. Kopiering eller annen bruk av hele eller deler av innholdet kan bare skje med skriftlig tillatelse eller som lovlig tillater. For ytterligere vilkår Sjekk det ut her.

Written By
More from Jakob Leif

Advarer mot vanskelige kjøreforhold – VG

Hvit og god jul: I hovedstaden snør det 2. jul. Samtidig melder...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *