Etter en “nøktern” kommentar støttet Sandness Ulf spilleren – begge er nå isolert – V.G.

Chori: Flamour Castratti skilte seg med Valerenca-trener Doug-Elev Fagermo etter kampen. Foto: Frederick Hagen, NDP

Kristensund-spiller Flamour Castratti (28) har vært utestengt i fire kamper for å fornærme Veleranca-trener Doug-Elev Fagermo. Sandness Ulf-spiller Johannes Hummelwall-Nunes (23) har også blitt isolert.

– Jeg har sagt at jeg godtar uten å gjøre noe mer enn det. Etter å ha lært om Norges Fotballforbunds disiplinærkomiteens dom, sier Flamour til Kastrati VG.

Etter å ha sett hendelsen og hørt forklaringer fra partene og klubben, bestemte laget seg for at fire-kampsstraffen var passende for Christian Sund-spilleren.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Castirat kalte VIF-trener Doc-Elev Fagermo for en “jævla feier.” Han beklaget etter kampen, og så la han seg. 28-åringen har sagt at han aldri visste betydningen av ordet “renere”.

For den påstanden fikk Castrati støtte fra Sandness Wolf-spiller Johannes Hummelwal-Nunes. Han gikk på Twitter og innrømmet at han hadde invitert en motstander på en sunn måte under en oboslicakamp i oktober.

Basert på Twitter-meldingen tok Norges Fotballforbund grep og ba disiplinærkomiteen vurdere opptaket av Sandness Ulf-spilleren. Dette gir ham nå et tre-kamp-forbud.

– Hvis jeg mente at ærlighet varte for lenge, ville det ikke være noe problem hvis jeg holdt munnen i den, men selvfølgelig ville jeg tatt straffen som ble idømt. Jeg må legge til at forståelsen og tilgivelsen jeg fikk fra så mange homofile gjorde livet lettere, skriver Hummel-Nunes i en tekstmelding til VG fredag ​​kveld.

KARANTEN: Sandness Ulf-spiller Johannes Hummelwal-Nunes (til høyre) har blitt isolert etter forrige ukes “sweep” -rapporter. Foto: Wither Root

– Hva synes du om å avklare rettsstøtten din og varigheten av forvalteren som slutter med denne setningen?

– Det er det, tror jeg. Jeg så alle korsfeste Kastri og kuttet nakken hans – uten at noen gjettet hva jeg gjorde. Han ser faktisk ikke ut til å fortjene det. Vi ønsket å gi denne saken et nytt lys, vi har støtte fra mange fotballspillere, og de hadde den samme ideen om ordet, sier venstrehånderen som landet på banen i 21 av de 23 kampene som ble spilt på Obosligane i år.

READ  Rådmannen dro på fest på rådhuset

Andreas Homsen-Ringstad, styreleder i NFFs disiplinærkomité, sa regjeringens panelanbefaling for VG var tre kamper for Castrati og to kamper for Hummelwall-Nunes, men de gikk ned mer enn en kamp for to.

– Holmsen-Ringstad argumenterer for at årsaken til dette er vektleggingen av forebyggende hensyn og signaleffekten av å reagere på denne typen rapporter.

De vurderer også Kastratis påstand om at han ikke vet hva “tørking” egentlig betyr:

– Disiplinærutvalget kan ikke utelukke at i den sammenhengen Kastrati vokste opp, refererte det aktuelle ordet generelt til noe i retning av “dumhet” eller “tull” og dermed hadde han ingen grunn til å tro noe. Ellers begrunner fotballforbundet en Nyhetsutgivelse.

ChristianSund-spissen ble informert om dommen fredag ​​ettermiddag.

Han vil dermed ha ansvar for konkurransene Christiansund-Bode / Klimt, Mold-Christiansund, Christiansund-Magentalen og Christiansund-Stromskotset. Først i 5. og 27. desember kan KPK bruke rollebesetningen igjen.

– Nå trener jeg meg på å komme tilbake som en smekk. Dette er mitt neste mål, å trene hardt og hjelpe gutta å få en motivert spiller og gi laget selv og styrke. “Det vil være min del de neste ukene,” sa han.

Sandnes Ulf – Johannes Hummelwall-Nunes ul / Giza, som har kjempet for den velkjente “Oposlica-style” exit og for de siste sju kampene for sesongen for sluttspillet, tapte mot Stjartels-Bling og Kongswinger.

– Denne saken behandles nå av NFF. Vi håper spilleren forstår konsekvensene av uttalelsene hans. “Vi jobber flittig med å utvikle en holdning i klubben og vil fortsette å fokusere på det i fremtiden,” sa daglig leder Tom Rune Espedal i en uttalelse. På nettstedet Sandness Wolf.

READ  Avviser skriftstedet som PM - VG

Homsen-Ringstad i NFF bekrefter at bøter for en “normal sak” ville gitt ham fem kamper isolasjon, men begge har fått formildende straffer på grunn av amnesti hos spillere og klubber.

Begge bøtene var strengere enn dagens Royal Antwerp-spiller Simon Juglet mottok i 2015 som en rivaliserende spiller kjent som en motstander “homofil”. Han fikk et direkte rødt kort og et to-kamp-forbud.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Earling Broad Holland, Fotball | La Liga-ekspert spår dramatisk Holland-sving:

Spekulasjoner om fremtiden til Earling Broad Holland får nå fart. Mange store...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *