Filmanmeldelse «Another Glass»: Wonderful Drinkers – VG

Bra: Mates Mickelson og festen unge løver på et annet glass i festen. Foto: Henrik Austen / Arthas

Fyll tannhjulene og fyll tannhjulene.

Dramakomedie

“Ett glass til” (“drikke”)

Danmark. 12 år. Regissert av Thomas Winterberg

Med: Mates Mickelson, Thomas Bo Larson, Lars Rande, Maria Bonnevi, Magnus Millang

VGs terning viser 5 poeng

Martin (Mickelson) Et mannlig midtliv er i krise. Tragedie fra alle kanter. Hans forhold til Anika (Ponnevi) Varer og går inn i en ren rutine. Han går på fester, men kan ikke glede seg over dem.

Mest bemerkelsesverdig av alt: han mistet grepet om jobben. Martin var videregående lærer, men ikke lenger selvsikker. Han sover gjennom leksjonene – både studenter og jevnaldrende merker det.

Mettethet midt i livet: Mats Mickelson «In Another Glass. Foto: Henrik Austen / Arthas

Så en dag – en god idé. Litt yngre medarbeider Nicolaj (Millang) nevner å være en norsk psykiater Finn Scarlet Han skrev en gang at mannen er født med 0,5 0,5 minus en kilometer. Vi er med andre ord fornøyde med vårt beste, mest intense, åpne, kreative og noen få glass alkohol.

Winston Churchill Nesten hele tiden var han full og likevel vant krigen. Ernest Hemingway Han drakk fra han våknet om morgenen til klokka åtte om kvelden og mottok Nobelprisen for litteratur for sin innsats. Vi har lest attester fra amerikanske IT-arbeidere som gjør “mikrodoser” LSD og psilocybin.

Fire menn med en plan: போ I et annet speil i Thomas Poe Larson, Lars Rande, Mates Mickelson og Magnus Millang (fra venstre). Foto: Henrik Austen / Arthas

Så, burde ikke de fire danske lærerne gjøre livet bedre for seg selv og menneskene rundt dem ved å stadig være i en halvkrets? Martin, Tommy (Bo Larson), Nicholas og Peter (Rande) bestemmer seg for å teste Scarterots avhandling. Snart er Smirnoff full på toalettet før han ringer den første timen.

READ  Warhome - NRK Sport - Fantastisk hit for sportsnyheter, resultater og kringkastingsplaner

De fire jobber noe akademisk, hvis resultater i utgangspunktet er lovende. Martin varmer opp hjemme og er mer interessert i jobb. Ja, det går veldig bra, og de bestemmer seg for å utvide forskningsfeltet. “Volumet” økes, som testes som “maksimum per million”. De glemmer, eller velger å ta hensyn, vil ha mer av det, og det er noe som heter avhengighet og drikking. De glemmer det Hemingway Han tok sitt eget liv.

Ny lykke: «Nok et glass i Mats Mickelson. Foto: Henrik Austen / Arthas

Som nordmenn har vi kanskje allerede tenkt på å danse rundt og være halvfulle hele dagen, det er derfor de gjør det så skarpt Heldig statistikk. Men i den grad “et annet speil” forkynner noe, er det et dydig speil Moderat. Dens feil er tapet av en levende ild midt i livet. “Another Glass” er en historie om viktigheten av lykke, ikke et forsvar mot narkotika.

Thomas Winterberg, Mest populær i NorgeSelskap“(1998) og”Jakt»(2012), viser igjen mesterslag. Det krever en jevn hånd for ikke å vippe “et annet speil” i en eller annen retning – bildet kan fort vise seg å være veldig dårlig, veldig trist eller veldig filosofisk.

Sang lidenskapelig: Thomas Poe Larson og உற்ச Spente studenter i et annet speil. Foto: Henrik Austen / Arthas

Ensemble med mer magnetisme Mickelson Forut, ubooket glede. Dette er utvilsomt filmen om menn og mannlige kriser, som er her. Men Maria Bonnevi gjør virkelig en god jobb med det hun har for hånden – på perfekt svensk.

Voksne som regner med knappene for å se om de kan komme inn i en kinosal igjen, oppfordres til å skru på to briller og dra. Dette er en flott film.

READ  Fokuser på de to nodene for Solbagan - VG.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Corona i USA: – Mørk smitterekord i Florida

Infeksjoner fortsetter å øke i Florida, og bare den siste uken har...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *