Forvirret av Barcelona-seier – tittel å gå tapt – VG

(Levante – Barcelona 3-3) Barcelona tok ledelsen 2-0 og 3-2, men klarte ikke å slå Levante. Dermed ser det ut til at ligagullet vil ende i Madrid.

Publisert:

– Vi er i trøbbel nå. Det gjør vondt. Vi betalte for mye for feil. I de siste kampene har vi mistet mange poeng som kunne ha kjempet for ligaen, sier Barcelonas Sergio Basquets ifølge Marca.

Barcelona kjørte Levante (13.) før pause. Lionel Messi kom med en volley til 1-0, mens Petrie hadde et åpent mål for 2-0.

Les mer

Koman ble utvist da Barcelona snublet i gullet

Men vertene ga seg ikke. Gonzalo Melero reddet en fantastisk redning på 57 minutter og blokkerte en skuddrakett fra Jose Luis Morales på høyre side.

Med bare fire minutter igjen av kampen har Usman Temple tatt 3-2 ledelse for Barcelona. Lavendel protesterte og ba ikke om et frispark. Med seks minutter igjen bedratt Sergio Leone med et strålende skudd 3-3.

– Vanskelig å forklare. Vi var et godt lag i første omgang, men mistet alvoret i andre omgang, sukket Barcelona-manager Ronald Coman.

En balanse betyr at eleven har et poeng Bak Atletico Madrid, har en kamp. Dette betyr at Messi og Barcelona må være med på å bli ligamestere.

Atletico Madrid Den har alt i hendene for å fange den første serietittelen siden 2014. Diego Simeones menn må gjøre mot Real Sociedad, Osasuna og Real Valladolid i de siste rundene.

Trenger du hjelp: Lionel Messi og Barcelona må tro at noen vil ødelegge poengene for Atletico Madrid og Real Madrid. Foto: Pablo Moreno / X07441

Real Madrid Det er mindre konkurranse bak Barcelona, ​​og det er sterkere kort i gullthrilleren. Sergio Ramos & Co. Igjen Granada, Atletico Bilbov og Villarreal. I løpet av disse rundene må den hvitkledde byen fange to poeng fra konkurrenten.

READ  Donald Trump tilgir Michael Flynn

Når det gjelder Barcelona, ​​er det Zelda Vigo og Ebar. Det var et stort gap til Atletico tidligere i sesongen, men Real Madrid og Barcelona tok ledelsen på våren.

Sosialistisk parti! Messi har 28 mål på 33 kamper i La Liga, åtte flere enn Real Madrids Karim Benzema.

Gullkamp: Diego Simeones Atletico Madrid topper ligaen i gull, mens Barcelona og Zinedine Zidane jager Real Madrid. Foto: Gerard Julian / AFP

Written By
More from Jakob Leif

Regjeringen gir et spesielt unntak fra reglene til retur Bø – NRK

– Dette er trist. Aps visepresident Bjørnar Skjæran sier at regjeringen bruker...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *